Hotels


Goedkoop hotel boeken.

Een goedkoop hotel voor iedereen!, Bij goedkoop.nl zijn we voor u op zoek gegaan naar een goedkoop hotel. We hebben in veel verschillende Europese steden een goedkoop hotel gevonden. Hieronder hebben we enkele opvallend goedkope hotels voor u in een handig overzicht geplaatst. Maak vooral uw keuze voor een goedkoop hotel.

 

Vliegwinkel.nl topbestemmingen

 

 

Goedkoop hotel boeken? Dat wil iedereen wel. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de goedkoopste oplossing te vinden. De reisbranche is gigantisch groot, dus het is gemakkelijk om de weg kwijt te raken.

Voor veel mensen begint de vakantie al bij het boeken van een hotel. Waar u vroeger nog bij uw lokale reisbureau een stapeltje brochures op kon halen, boekt tegenwoordig bijna iedereen op het internet. De reisbranche heeft hier slim op ingespeeld. Er zijn tegenwoordig honderden sites met de meest fantastische aanbiedingen. Het is daarom handig om in ieder geval alvast in uw hoofd te hebben wat voor soort vakantie u wilt. Een paar dagen naar een Europese hoofdstad? Zon, zee, strand en party? Of juist een museum- of wandeltocht?

Vervolgens moet u nadenken over uw budget voor een goedkoop hotel. Reken erop dat er vaak nog flinke kosten bij komen en dat ook het levensonderhoud op de vakantieplek meestal duurder is dan in Nederland. Zelfs als u naar een land gaat wat bekend staat als goedkoop. De geadverteerde prijs is dus zeker niet altijd het bedrag wat u uiteindelijk kwijt bent. Dit hoeft niet erg te zijn, als u er van tevoren maar bedacht op bent.

Zodra het begint  moet u natuurlijk op uw vakantieplek komen. De meeste luchtvaartmaatschappijen in Europa zijn erg veilig, maar qua service en stiptheid lopen ze (soms ver) uiteen.  Qua prijs is er helemaal veel variatie. Vaak is het zelfs zo dat degene die naast u zit, voor dezelfde vlucht een andere prijs betaald heeft. De luchtvaartmaatschappijen hebben vaak beperkte plekken voor een bepaalde prijs. Zodra deze stoelen op zijn, komt u in een hogere prijsklasse terecht. Wat krijgt u extra voor deze hogere prijs? Precies, helemaal niets! Het heeft vaak zin om vroeg te boeken, of juist last minute. De prijzen zijn vaak het hoogst ongeveer een maand van tevoren, en beginnen een week voor de vlucht soms weer om laag te gaan.

VakantieDaarnaast is er nog een truuk die de vliegmaatschappijen veel toepassen. Misschien is het u wel eens opgevallen dat een vlucht elke dag een paar euro duurder wordt. Dit komt omdat er een cookie op uw computer opgeslagen wordt. En omdat u, als u voor de zoveelste dag op rij naar een bepaalde vlucht kijkt, een stuk grotere kans hebt om te boeken, pakken ze graag die paar euro extra. Het is dus slim om uw cookies te verwijderen zodra u echt wilt gaan boeken. Dit kan tot wel 100 euro schelen, zelfs op kleine vluchten en is dus zeker de moeite waard!

Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren om te reizen. Binnen Europa blijft de trein, ondanks alle problemen met internationale treinen van de laatste paar jaar, nog steeds populair. En terecht. In bijvoorbeeld Parijs bent u tegenwoordig sneller met de trein dan met het vliegtuig. Zeker als u de wachttijd op het vliegveld mee telt. Anders dan vliegreizen is het boeken van treinreizen veel meer gecentraliseerd. Meer informatie kunt u vinden op nshighspeed.nl.

Ook kunt u natuurlijk met de auto. U kunt dan lekker veel meenemen (er is immers geen bagagelimiet van 20 kg, zoals bij de meeste luchtvaartmaatschappijen). Daarom is een autovakantie vooral populair als bijvoorbeeld skivakantie of kampeervakantie.

Het is natuurlijk niet alleen een kwestie van de reis zelf (zie ook goedkoop.nl/reizen), maar ook het verblijf moet aangenaam zijn. Wie kent er niet de horrorverhalen van hotels die flink anders zijn dan in de brochure wordt voorgespiegeld. Soms is het hotel zelfs nog in aanbouw, of bestaat het helemaal niet. Er zijn zelfs televisieprogramma’s die dit vakantieleed uitgebreid in beeld brengen.  Het is dus niet altijd slim om helemaal voor het allergoedkoopste te gaan. Bijvoorbeeld op marktplaats ziet u vaak aanbiedingen die echt te mooi zijn om waar te zijn. Uiteindelijk is goedkoop dus niet altijd goed. Boeken bij een gerenommeerde is dus vaak wel het beste.

Als u op de plek bent aangekomen, moet u natuurlijk ook wat te doen hebben. Vroeger kon u met de Lonely Planet in de hand de wereld verkennen. Tegenwoordig bieden sites als Tripadvisor uitkomst.

Al met al gaat een goede, goedkope vakantie meestal vooral lukken als u goed voorbereid. Neem dus uitgebreid de tijd om onderzoek te doen, en vergeet niet om reviews van andere mensen te lezen (hoewel deze niet altijd betrouwbaar zijn en soms geplaatst door de aanbieder van de reis zelf, blijf dus kritisch).

Natuurlijk is het altijd slim om goed verzekerd op reis te gaan, mocht er wat fout gaan, blijft u in ieder geval niet met een financiële strop zitten. Ook dat is onderdeel van goedkoop op vakantie gaan. Op goedkoop.nl/verzekeren vindt u hoe dat goedkoop kan! Goedkope Reisverzekering

 

Een fijne vakantie!

P.S. Tip voor een overzicht van goedkope stedentrips

Goedkoop hotel in Turkije boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Portugal boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Engeland boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Marokko boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in IJsland boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Tunesië boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in België boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Duitsland boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Spanje boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Frankrijk boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Griekenland boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Italië boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Zwitserland boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Oostenrijk boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Tsjechië boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Noorwegen boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Zweden boeken Klik Hier 

Goedkoop hotel in Amerika boeken Klik Hier

Goedkoop hotel in China boeken Klik Hier

Goedkoop hotel in Rusland boeken Klik Hier

Goedkoop hotel in Nederland boeken Klik Hier 

P.S. Tip voor een heerlijk overzicht van goedkope stedentrips