Adventskalender 2019

Van 1 t/m 24 december zetten we elke dag een verrassing voor je klaar. Tel met ons af door dagelijks een deurtje te openen en ontdek de korting van de dag!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Cadeautjes, we zijn er allemaal gek op, nietwaar?! Wij van Goedkoop.nl in ieder geval wel. Dit bracht ons op het leuke idee om een adventskalender te starten. En niet zo maar een adventskalender, nee, eentje boordevol korting. Wat extra voordeel tijdens de dure decembermaand kunnen we immers allemaal gebruiken!

Elke dag een gigantische surprise!

December, een maand vol cadeaus en verrassingen. Daar doen wij graag aan mee. Van 1 tot en met 24 december pak je daarom dagelijks een exclusieve deal. De precieze deals houden we nog even geheim, maar wat we je al wel kunnen verklappen is dat het dagelijks om een extreme korting op een topmerk gaat.

Kleding, schoenen, fotoproducten, verzorgingsproducten, elektronica en zelfs reizen… Het komt allemaal voorbij. Houd onze adventskalender 2018 dus goed in de gaten om geen deal aan je neus voorbij te laten gaan.

Hoe werkt onze online adventskalender?

Klinkt leuk, zo’n online adventskalender, maar hoe werkt het nu precies? Dat is super simpel! Zorg dat je van 1 december tot en met 24 december het vakje van de betreffende dag komt openen. Daaronder vind je jouw fantastische deal.

Wie weet spot je wel giga korting op speelgoed, ga je met die gave merksneakers aan de haal of spot je een nieuwe en voordelige outfit voor de feestdagen. Neem dagelijks een kijkje en laat je verwennen door onze vrolijke sneeuwpop die jou hét presentje van de dag toont.

24 dagen lang cadeautjes

Spannenddd… Wat zou er vandaag onder het vakje zitten? Daar kom jij maar op één manier achter… Openen maar!

En is het presentje van vandaag niets voor jou? Waag dan de dag erna een nieuwe kans. Onze digitale adventskalender loopt namelijk maar liefst 24 dagen, dus je krijgt altijd wel een deal naar jouw smaak te pakken.

Mis het niet!

Al nieuwsgierig geworden? Tel dan af naar december en zorg dat je van 1 tot en met 24 december dagelijks op deze pagina te vinden bent voor de laatste surprise. Wij wensen je alvast veel kalenderpret én voordeel toe!