Disclaimer

Van harte welkom op Goedkoop.nl. Op deze bespaarsite lees je artikelen vol bespaartips in heel wat uiteenlopende thema’s. Om het besparen meteen concreet te maken, vind je hier een gigantisch aanbod kortingscodes en aanbiedingen van heel wat verschillende webshops. Als bezoeker heb je gratis en zonder registratie toegang tot alle bespaarinfo en kortingen.

Goedkoop.nl is een initiatief van Volo Media Ltd. Een gedreven redactieteam gaat dagelijks voor je op zoek naar de interessantste aanbiedingen en kortingscodes. Met even veel zorg doet de redactie research om vervolgens de bespaarartikelen te schrijven. Uiteraard streven wij naar een zo compleet en correct mogelijk aanbod. Een onnauwkeurigheid kan echter wel eens, waardoor een korting niet meer werkt of niet meer geldig is.

Je gaat automatisch akkoord met de disclaimer van Goedkoop.nl, wanneer je gebruik maakt van de informatie verstrekt door Goedkoop.nl, of dat nu via de website, de nieuwsbrief, banners of wat dan ook is.

De website Goedkoop.nl

Alle informatie op onze website, maar ook enige andere vorm van intellectuele eigendom, behoort toe aan Goedkoop.nl en dus aan Volo Media Ltd. Het is niet toegestaan de informatie op onze website te gebruiken voor publicatie, zonder schriftelijke toestemming van onze kant. Aanbiedingen en kortingscodes mogen alleen gebruikt worden voor persoonlijke online aankopen, via de bijhorende link die voorzien is op Goedkoop.nl.

Goedkoop.nl aanwenden voor criminele activiteiten is niet toegestaan. Indien hiervan toch sprake, werken wij intensief mee met de bevoegde diensten om dit op te lossen.

Acties op Goedkoop.nl: Kortingcodes, promoties en andere actiegerelateerde info

Hoewel we een zo correct mogelijk aanbod nastreven, kunnen we niet verzekeren dat de vermelde kortingscodes of promoties steeds werken. De koper is zelf verantwoordelijk voor de controle van een code of aanbieding (Geeft de actie de beloofde korting? Is de code van toepassing op de gewenste artikelen?).

Goedkoop.nl, Volo Media Ltd en haar medewerkers kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade voortvloeiend uit de verkregen informatie op deze website. Ontdek je toch een actie die mogelijk niet helemaal correct is, geef ons dan een seintje via e-mail of het contactformulier. We zullen de juiste info achterhalen om de actie aan te passen of de actie indien nodig van de website verwijderen.

Aankoop producten of diensten

Goedkoop.nl verstrekt alleen kortingen of promoties van andere aanbieders, we verwijzen slechts naar producten of diensten. Via Goedkoop.nl verkopen we zelf niets.

Ga je op basis van onze informatie over tot een aankoop bij een van de aanbieders, dan valt die aankoop onder de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende aanbieder. Zelf staan we niet in contact met de verschillende verkoopafdelingen, waardoor we niet kunnen tussenkomen bij eventuele problemen nadat je een product en/of dienst aangeschaft hebt.

Advies via bespaarartikelen en acties

Op Goedkoop.nl verstrekken we adviezen zonder enige garantie, we zijn er bijgevolg ook niet  verantwoordelijk voor. Roep professioneel advies in wanneer je een beslissing wil nemen op basis van een financiële, medische, juridische of enige andere aanbieding.

Klachten over Goedkoop.nl

Heb je een klacht over Goedkoop.nl, laat ons dit dan schriftelijk weten, met duidelijke vermelding van je naam en adresgegevens. We ontvangen graag een duidelijke reden en voldoende informatie over de klacht. Binnen de tien werkdagen behandelen we de klacht en brengen we je op de hoogte.

Geldende wetgeving en toepassing op Goedkoop.nl

Het Nederlandse recht is van toepassing op Goedkoop.nl. Je gaat automatisch akkoord met de disclaimer door de website en/of de verstrekte informatie te gebruiken. Auteursrechten zijn op de volledige website van toepassing.

Volo Media Ltd. behoudt het recht deze disclaimer op elk moment zonder verdere aankondiging aan te passen of uit te breiden.

Copyright © 2016 tot heden - Goedkoop.nl – Volo Media Ltd.