Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Goedkoop.nl? Kijk even hier, in het overzicht met de meest gestelde vragen. Wellicht vind je het antwoord hier.

Toch niet gevonden wat je zocht? Vul het contactformulier even in, wij behandelen je vraag zo spoedig mogelijk.

Over Goedkoop.nl

Wat vind je op Goedkoop.nl?

Goedkoop.nl helpt je besparen. In onze artikelen lees je boeiende bespaartips die je makkelijk zelf toepast. Van een goedkope vakantie boeken en besparen in een restaurant tot het kopen van een nieuwe, voordelige garderobe, we gaan geen enkel thema uit de weg.

Kijk even bij de Korting om concreet te besparen. Je ontdekt er aanbiedingen en kortingscodes van heel wat webshops.

Via Goedkoop.nl kocht ik een product, maar ik heb een klacht. Wat nu?

Goedkoop.nl publiceert slechts aanbiedingen en kortingen van webwinkels, maar verkoopt zelf niets. Ga je op basis van onze informatie over tot een aankoop bij een van de aanbieders, dan valt die aankoop onder de aankoopvoorwaarden van de aanbieder in kwestie. Met vragen over een aankoop of de afhandeling van je online bestelling, richt je je best rechtstreeks tot de webwinkel.

Wij helpen je besparen

Duizend-en-één tips

Wat lees ik in de artikelen?

In boeiende artikelen geven we praktische bespaartips. Zo helpen we je jaarlijks heel wat euro’s uitsparen. We bekijken hoe je op vaste kosten bespaart, maar ook hoe een dagje uit of vakantie aanzienlijk goedkoper kan.

Hoe groot of klein de uitgave ook is, Goedkoop.nl toont je eenvoudige tips en tricks om te besparen.

Hoe deel ik een artikel makkelijk op via social media?

Zowel boven als onder elk artikel zie je een verkorte url. Met deze compacte link kun je elk artikel makkelijk delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Ik heb extra informatie bij een artikel. Hoe deel ik dat met Goedkoop.nl?

Wil je je kennis over een van onze bespaarthema’s graag met ons en onze bezoekers delen? We leren graag bij van experts in een bepaalde categorie. Deel je info even met ons via het contactformulier. We contacteren je spoedig om het thema verder te bespreken en onze bezoekers nog meer bespaartips te kunnen geven.

Ik las een foutje of onnauwkeurigheid in een van de artikelen. Kan ik dit rechtzetten?

De redactie voert een grondig onderzoek uit voor de publicatie van elk artikel. Toch duikt er wel eens een foutje of onnauwkeurigheid op. Merkte je zelf iets op, vond je verouderde info? Maak ons er via het contactformulier even attent op. We passen het zo snel mogelijk aan.

Kortingscodes

Wat is een kortingscode?

Met een papieren kortingsbon stap je naar de winkel, een kortingscode is er de online versie van. Je gebruikt de kortingscode in een webshop. Kortingscodes worden ook wel couponcode, vouchercode, actiecode… genoemd, afhankelijk van welke term de webshop verkiest.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Tijdens het bestelproces vind je in het winkelmandje van de webshop een invulhokje voor de code. Vond je een kortingscode op Goedkoop.nl, onder de paarse knop, kopieer en plak die dan in dit invulhokje. Vervolgens verrekent de webshop je voordeel. Dat kan bijvoorbeeld korting of een gratis extraatje zijn.

Hoe vind ik kortingscodes?

Bij Korting zie je alle huidige kortingscodes en acties in een lijst. Via de zoekfilters zoek je aanbiedingen volgens onder meer categorie, korting en geldigheid. Wil je alleen de kortingscodes of de exclusieve acties op een rij, vink dit dan even aan.

Zoek je een promotie van een bepaalde webshop, kijk dan even in het 'Winkeloverzicht'.

Tot slot is ook de zoekbalk bovenaan zeer handig tijdens je bespaarspeurtocht.

Hoe lang blijft een kortingscode normaal geldig?

De geldigheidsduur varieert van code tot code. Bij elke actie vermelden we telkens de einddatum. Zijn er meer voorwaarden, dan lees je die door op de actie zelf te klikken.

Mijn kortingscode werkt niet, hoe komt dit?

Onze redactie zet steeds alles op alles om de juiste codes te publiceren, met de nodige informatie bij. Toch kan het gebeuren dat een kortingscode niet lijkt te werken.

Lees even onderstaande tips om dit op te lossen:

  • Vulde je de code correct in (hoofdletters, spaties, speciale tekens…)?
  • Beantwoordt je bestelling aan de voorwaarden (code voor nieuwe klanten, minimum orderwaarde, geldig op selectie artikelen, uitgesloten merken…)?

Voer een extra controle door om zeker te zijn dat je niets over het hoofd zag.

Lijkt alles correct te zijn, maar werkt de code nog steeds niet? Neem contact met ons op via het contactformulier. We zoeken het graag voor je uit.

Op Goedkoop.nl staat een kortingscode van onze webshop, die echter niet voor het internet bestemd is.

Wij maken een zorgvuldige selectie van de kortingscodes en aanbiedingen die we publiceren. Toch kan er ooit een foutje insluipen. Laat het ons even weten als we per ongeluk een kortingscode publiceerden die niet voor het internet bedoeld was.

Geef via het contactformulier de link door van de code in kwestie en eventuele andere code om de huidige te vervangen.

Ik heb een aanbieding of kortingscode die nog niet op Goedkoop.nl staat. Wat doe ik ermee?

Vond je elders een code of aanbieding die je nog niet op Goedkoop.nl ziet staan, dan vernemen we dat natuurlijk graag. Deel de actie via het contactformulier, zodat we de promotie kunnen opnemen in ons aanbod.

Partner worden van Goedkoop.nl

Hoe word ik partner van Goedkoop.nl?

Wil je jouw website ook op Goedkoop.nl zien verschijnen? Heeft je webshop al een winkelpagina op Goedkoop.nl, maar wil je nauwer samenwerken via exclusieve promoties?

We staan open voor alle voorstellen. Stuur even een mail naar [email protected]. We komen spoedig bij je terug om de mogelijkheden te bespreken. Meer info vind je op de pagina Partner worden?.

Vind je het antwoord op je vraag hier niet? Neem contact met ons op!