Geldzaken / Betalen Leestijd: 5 minuten
Het kan je veel geld besparen, het jaarlijks vergelijken van verzekeringen en abonnementen (zorg, internet, telefoon, energie). Maar het kost ook veel tijd. Niet met deze vergelijkers hier. In no-time heb jij de beste zorgverzekering en het meest voordelige abonnement gevonden! Snel vergelijken maar! Lees het artikel

Vergelijk je rijk; overstappen van verzekering of abonnement!

Leestijd: 5 minuten

Vergelijk je rijk; overstappen van verzekering of abonnement!
Jaarlijks je verzekeringen en abonnementen bekijken (en eventueel overstappen) kan je flink wat geld besparen. Het is je misschien al vaker verteld, maar mogelijk doe je dit nu nog niet. Waarom niet? Omdat het je te veel tijd kost? Wel dat is met onze vergelijkers, hier op Goedkoop.nl, ook verleden tijd. Binnen een paar muisklikken heb je jij de goedkoopste en geschiktste zorgverzekeraar, internet- en telefoonaanbieder en energieleverancier gevonden. Snel vergelijken maar!

Zorgverzekeraar vergelijken

De zorgverzekeraar die in 2018 nog het beste bij je paste, hoeft niet per se in 2019 ook als beste voor jou uit de bus te komen. Op persoonlijk vlak veranderen er mogelijk zaken die invloed kunnen hebben op jouw verzekering.

Ben je bijvoorbeeld gestopt met sporten? Misschien dat dan een aanvullende verzekering voor de fysiotherapeut wel helemaal niet meer nodig is? En hoe zit het met aanvullende kosten voor de tandarts? Mogelijk draag je nu een kunstgebit en is een jaarlijks bezoek aan de tandarts meer dan voldoende… En zo zijn er nog veel meer persoonlijke factoren die invloed kunnen hebben op het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Het eigen risico in 2018 is €385, maar je kunt ervoor kiezen om dit op te schroeven tot €885. Pakt dit gunstig uit voor jou? En kun je bij de zorgverzekeraar waar je nu bij bent aangesloten zelf kiezen naar welk ziekenhuis of welke specialist gaat? Was dit eerder niet belangrijk voor je en nu wel? Of andersom? Het is allemaal iets om rekening mee te houden.
Door je over je huidige zorgverzekering te buigen en te vergelijken met andere aanbieders krijg je te zien welke zorgverzekeraar als beste en voordeligste voor jou naar voren komt.

Vergelijk hier op Goedkoop.nl de verschillende zorgverzekeraars. Hoe je hier te werk gaat, staat precies aangegeven. In no-time heb jij de beste zorgverzekeraar gevonden.

Energieleverancier vergelijken

Nog zoiets wat je jezelf vaker voorgenomen hebt om te doen, energieleveranciers vergelijken. Want ook door over te stappen naar een andere energieleverancier zou je zomaar eens een flinke duit kunnen besparen. De moeite waard om het hier direct allemaal eens onder de loep te nemen.

Waarom het wellicht loont om over te stappen?

  1. Als vaste klant betaal je waarschijnlijk altijd hetzelfde vaste tarief. En dat terwijl je als nieuwe klant vaak van hele leuke welkomstcadeaus en -premies geniet. Overstappen is vandaag heel gemakkelijk, ook online. Dus mocht je bij een andere leverancier profiteren van een mooie welkomstkorting, dan is het zeker de moeite om over te stappen. Let wel altijd goed op wat de voorwaarden zijn bij de actie en wat je moet betalen nadat de actie voorbij is. Betaal je dan uiteindelijk nog meer, dan kun je beter bij je huidige energieleverancier blijven.
  2. Een andere reden waarom je zou veranderen van energieleverancier, is dat je nu nog niet aan de groene stroom zit en dit wel iets is waar nu je voorkeur naar uitgaat. Vergelijk hier welke aanbieders van groene stroom er voordelig uitkomen.
  3. Je huishouden krimpt of breidt juist uit, het heeft allemaal invloed op het energieverbruik. De toe- of afname van het energieverbruik is een goed moment om de verschillende energieleveranciers nog eens naast elkaar te leggen.

Doe hier een vergelijking en kies voor jou de beste energieleverancier uit.

Besparen op je energierekening? Vul je postcode in en ontdek de goedkoopste opties!

Sim Only vergelijken

Hoe lang heb je al hetzelfde telefoonabonnement? En past dit abonnement nog steeds zo goed bij jou? Als er iets veranderlijk is, is het wel je telefoongebruik. Onder andere hierom:

  1. Omdat je tegenwoordig nooit meer echt belt met je belminuten. Alles doe je tegenwoordig bijvoorbeeld via Skype of FaceTime. Die belminuten waar je nu voor betaalt, kun je dus gemakkelijk uit je abonnement schrappen.
  2. Data heb je misschien dan wel meer nodig. Omdat je veel gebruik maakt van internet, ook daar waar geen wifi is, kan het verhogen van je data-tegoed een goed idee zijn.
  3. Je bent van baan gewisseld en hebt een telefoon van de zaak gekregen. Hierdoor gebruik je een eigen telefoon veel minder.

Het zijn nog maar een aantal zaken die invloed kunnen hebben op je telefoonkosten. Verstandig om je abonnement dus regelmatig aan te passen naar de huidige situatie. Kun je dit gemakkelijk aanpassen bij je huidige aanbieder? Dan alsnog is het verstandig om er hier eens andere aanbieders bij te pakken. Misschien hebben zij wel een beter aanbod voor je. Grote kans dat je bijvoorbeeld een mooie welkomstkorting meepikt.

Kies het gewenste aantal mobiele data en belminuten en ontdek de beste Sim Only provider voor jou!

Internetabonnement vergelijken

En dan als afsluiter, hoe zit het met je internetabonnement? Denk je daarvan wel eens, past dit nog wel bij m’n verbruik? Niet? Dat is zonde, want ook door te wisselen van internetprovider, kun je wat euro’s in de zak houden.

Welke snelheid is bijvoorbeeld wenselijk? En hoe zit het met de verbinding? Ga je voor glasvezel, ADSL of kabel? En dat is alleen nog maar het internetgedeelte. Bij vele aanbieders kun je een alles-1-pakket kiezen. Bestaande uit internet en televisie of internet, televisie en telefonie. Is zo’n pakket voordeliger en bij welke aanbieder trakteren ze je op de meeste korting? Een kwestie van vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. En dat doe je hier gemakkelijk en snel. Dus geen smoesjes meer van ‘dat duurt zo lang’, maar meteen aan de slag en keiharde euro’s besparen!

Besparen op je internetabonnement? Vul je postcode in en ontdek de goedkoopste opties!

 

1 Reactie
  1. Kumar Kumar

    Ik zou niet bij goedkoop.nl bestellen. Eerst een smoes dat de levering later wordt. Je mag annuleren en kan je geld binnen 3 dagen teruggestort krijgen. Maar ik heb mijn geld in 10 dagen nog niet terug. Je krijgt nooit contact als je belt en dan reageert goedkoop ook niet meer op de e-mailtjes. Ik wacht nog heel even en dan gooi ik het op facebook

Reageer ook op dit artikel