Zorgverzekering 2022

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het nieuwe jaar komt alweer razendsnel dichterbij. Dat betekent niet alleen dat de champagne weldra ontkurkt wordt en het vuurwerk de lucht in gaat, maar ook dat verzekeringsmaatschappijen hun zorgpremies aanpassen. Hierdoor heb je de kans te profiteren van een goedkopere basisverzekering, een tandartsverzekering toe te voegen of je eigen risico aan te passen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle zorgverzekeringen 2022, ook wel ziektekostenverzekering genoemd, en bijbehorende premies.

Overstappen zorgverzekering

Door een zorgvergelijker te gebruiken kan je alle zorgverzekeringen vergelijken voor het jaar 2022 om zo de beste zorgverzekering voor jou te kiezen. De kans zit er namelijk in dat je huidige verzekering niet langer de voordeligste is, waardoor het verstandig is om over te stappen. Velen gaan voor de goedkoopste zorgverzekering, de verplichte basisverzekering volgens de zorgverzekeringswet, maar wellicht kan je wel een extra centje besparen met een studenten zorgverzekering? Je ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Hoe werkt de zorgverzekeringvergelijker?

Vul aan de linkerkant van het scherm je geboortedatum, je gewenste aanvullingen (bijvoorbeeld fysiotherapie of tandarts), je huidige aanbieder en de dekking in het buitenland in. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van de beste zorgverzekeringen voor jouw wensen. Daarnaast zie je ook direct de zorgverzekeringpremie voor 2022, de hoogte van het eigen risico, alle details van de verzekering en een prijs/kwaliteitscore. Zo ontdek je in één oogopslag welke zorgverzekering het meest geschikt is voor jou. Een zorgverzekering kiezen was nog nooit zo gemakkelijk.