Trends

De elektronicabranche is natuurlijk een wereld die constant in evolutie is. Wat dacht je van virtual reality, 3D-films, selfiesticks en de smartwatch? Elektronica is misschien wel dé categorie om als eerste mee te zijn met de laatste trends. Wij houden je er graag van op de hoogte.

Via deze pagina bespreken we nieuwe trends met je op elektronicagebied. Zo lees je hier alles over leuke gadgets, apps die momenteel zeer populair zijn en andere dingen die momenteel trendy zijn in deze zogeheten ‘booming business’. Zo blijf je altijd op de hoogte en kan je meepraten met je collega’s of vrienden over deze trends, of ze zelfs verrassen met een nieuwe trend waar zij nog niet van op de hoogte zijn.

Wist je trouwens dat er een verschil is tussen een trend en een hype? Een hype krijgt namelijk in korte tijd zeer veel aandacht, die vervolgens ook weer snel vervaagt. In het Nederlands wordt dit ook vaak een rage genoemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Pokémon Go game waar iedereen het in de zomer van 2016 over had. Hoe vaak hoor je er nu nog over? Een trend is een ontwikkeling die langer de aandacht vast kan houden en regelmatig uitgroeit tot een gewoonte. Zo waren tablets en smartphones ook ooit een trend. Nu kunnen we niet meer zonder.

Ben jij een gadgetfreak, een elektronicaliefhebber of op zoek naar een handige app? Dan moet je hier zijn. We verzamelden actiecodes en deals voor je, waarmee je direct korting krijgt op de nieuwste gadgets en producten in je favoriete elektronicawinkel. Handig!