iBOOD kortingscodes 2024

iBOOD kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Iedere dag de beste deals bij iBOOD
 • TOPDEAL
  Ontdek dagelijks geheime deals via iBOOD nieuwsbrief
 • TOPDEAL
  Korting pakken op topmerken via iBOOD flashsale
 • -70%
  Heerlijke parfums tot -70% bij iBOOD
 • -53%
  Kurkentrekkers aan -53% bij iBOOD
2.8
321 stemmen
5 75 
4 82 
3 49 
2 13 
1 12 
Hoeveel sterren geef jij iBOOD?

De échte liefhebbers van online kortingen moet de webshop van iBOOD zeker kennen. Met dagaanbiedingen, flashsales en natuurlijk de hunt, profiteer je hier dagelijks van de beste kortingen op het wereldwijde net. De naam iBOOD is dan ook niet voor niets een afkortingen van “internet’s Best Online Offer Daily”.

Aanbieding van de dag
Bij www.ibood.nl vind je dagelijks verschillende toffe internet aanbiedingen, waarmee je topproducten koopt aan unieke kortingen. Zo vind je hier elke dag de deal van de dag, een dagactie waarbij je een ongeziene korting krijgt op een bepaald product, en drie andere dagelijkse aanbiedingen in de categorieën Home & Living, Sports & Fashion en Extra. Bij deze dagaanbiedingen vind je enkel producten van A-merken. Wat dacht je van Apple, Canon of Adidas?

De dagaanbiedingen zijn uiteraard slechts 24 uur geldig en om 0:00 uur ‘s nachts begint de volgende. Wie weet zit jouw gedroomde product er morgen dus wel bij, als dat vandaag niet zo is.

Het handige van iBOOD is dat je bij iedere aanbiedingen een zogenaamd topic vind in de iBOOD Community. Dit is een forum waarbij je met andere kortingsfans en échte productexperts kan discussiëren over een product of vragen kan stellen over bepaalde kenmerken. Zo ben je beter geïnformeerd over het product dat je koopt, voordat je het daadwerkelijk koopt. Erg handig!

iBOOD flashsales
De flashsales bij ibood.nl zijn uitverkopen van verschillende producten van bijvoorbeeld een bepaald merk of een categorie. Zo gaat het hier nooit om één specifiek product, maar een grotere selectie. Bovendien zijn de flashsales niet slechts één dag geldig, maar geniet je meerdere dagen van deze aanbiedingen. Let echter wel op: op alle producten geldt op is op, ben je dus te laat en is je favoriete product uitverkocht? Dan heb je helaas vette pech.

De iBOOD Hunt
De Hunt van iBOOD is een actie die je absoluut in de gaten moet houden. Dit is een actie waarbij je gedurende 24 of 48 uur werkelijke absurde kortingen ontvangt op meer dan 400 producten van A-merken. De deals wisselen elkaar af, dus je moet wel goed op blijven letten snel toehappen.

Ben jij een echte gelukzoeker? Dan moet je tijdens de iBOOD Hunt zeker de zogeheten “box” in de gaten houden. Dit is een doos die je aanschaft voor €50 of €100 en die gevuld is met vele producten met een waarde ver boven de aanschafprijs. Let wel op: je weet van tevoren niet wat de inhoud is, dus geluk heb je wel nodig. Bovendien zijn er meer kapers op de kust!

De iBOOD Hunt vindt slechts enkele keren per jaar plaats, dus hou het goed in de gaten om hiervan te profiteren. Uiteraard laten we je via Goedkoop.nl ook weten wanneer deze begint.

Meer korting
Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meld je dan aan voor de iBOOD nieuwsbrief. Niet alleen ontvang je zo de dagkoopjes en flashsales dagelijks in je inbox, maar je ontvangt zo ook dagelijks nog een secret deal. Deze geheime aanbieding is niet te vinden op de website en dus enkel beschikbaar voor nieuwsbrief abonnees. We kunnen je vast vertellen: daar wil je van profiteren!

Bij Goedkoop.nl hebben bovendien regelmatig een iBOOD coupon code voor je. Hiermee ontvang je nog meer korting op je favoriete aanbiedingen. Coupon code iBOOD of iBOOD kortingscode gezocht? Wij hebben ze voor je! Ook verzamelen we hier de beste dagelijkse aanbiedingen en sales voor je van de iBOOD webshop.

1 Reactie
 1. oxwjpvylna oxwjpvylna

  hmvakubkmdnrvcfxglujdxsowrgewe

Wat vind jij van iBOOD?