Partner worden?

Je webshop extra in de spotlights zetten? Dat doe je op Goedkoop.nl!


Ben je op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden voor je webshop? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Goedkoop.nl kijkt graag samen met jou hoe we je webshop een boost kunnen geven. Een advies op maat, daar gaan we voor!

Er zijn verschillende manieren om je webshop extra in de kijker te zetten op Goedkoop.nl. Neem contact met ons op als je…

 • Een nieuwe adverteerder bent die alles wil weten over de mogelijkheden om te adverteren op Goedkoop.nl.
  Wil je beter zichtbaar zijn op het web en zijn potentiële klanten meer dan welkom? Een unieke landingspagina voor jouw merk: wij bieden je publiek en kijken graag met jou naar de beste opties voor jouw webshop.
   
 • Een huidige adverteerder bent die graag wil kijken hoe we de huidige samenwerking kunnen uitbouwen.
  Sta je momenteel al met je winkel en logo op Goedkoop.nl? Van nieuwsbrief tot banners en exclusieve deals, we bieden diverse mogelijkheden om extra zichtbaarheid te verkrijgen. Benieuwd? We zetten de keuzes graag voor je op een rijtje.
   
 • Interesse hebt in een gastartikel, inclusief links.
  Op Goedkoop.nl ontdek je wekelijks meerdere artikelen. Wil je graag een gastartikel laten plaatsen? Heb je een idee dat meerwaarde voor onze bezoekers heeft? We staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus deel ze gerust met ons!
   
 • Overige vragen of opmerkingen hebt.
  Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren, wij staan je graag te woord.


Hoe je vrijblijvend contact met ons opneemt? Stuur je mail naar [email protected] We brengen je graag op de hoogte van alle mogelijkheden betreft extra exposure.

Grote webshops, kleine webshops, van honderden tot miljoenen bezoekers, iedereen kan op Goedkoop.nl terecht! Graag kijken we samen naar een advies op maat. Zo halen we het maximale uit onze samenwerking en bieden we je extra zichtbaarheid en tal van potentiële klanten.

Ontdek hier alvast een greep uit ons portfolio:

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!

Goedkoop.nl

[email protected]

Of neem contact op via het contactformulier.

We spreken je graag!