Sim Only vergelijken

 

Heb je nog een goede telefoon, maar ben je wel op zoek naar een goedkoop mobiel abonnement en zie je langzamerhand door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk, elke Sim Only aanbieder beweert natuurlijk het beste aanbod te hebben. Hoog tijd voor een objectieve, transparante vergelijking.

De Sim Only vergelijker van Goedkoop.nl helpt je graag. Een goedkope telefoon is één ding, belangrijk is natuurlijk ook het Sim Only abonnement dat je afsluit.  We leggen even kort uit hoe je de goedkoopste Sim Only vindt. 

Hoe werkt de Sim Only vergelijker?

Je begint je zoektocht met ingeven hoeveel mobiele data en belminuten je wenst:

  1. Mobiele data: van geen tot onbeperkt;
  2. Belminuten: van geen tot onbeperkt.

Vervolgens maak je je zoekopdracht zo specifiek als je zelf wil. Contractduur, snelheid, score, aantal sms’en en een maximumprijs, het zijn stuk voor stuk filters die je makkelijk instelt om het passende mobiel abonnement te vinden.

Hier stopt het nog niet. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen 3G of 4G. Vind je het belangrijk om te bellen via een bepaald netwerk of specifieke provider? Geen probleem, ook dit kun je meteen aangeven.

Zodra je het nodige ingevuld hebt, toont de Sim Only vergelijker je de opties die het best aansluiten bij jouw wensen. Je krijgt de prijs per maand en per jaar te zien, maar de vergelijker gaat nog verder. Om het kiezen zo makkelijk mogelijk te maken, krijgt elk telefoon abonnement een score en worden positieve en negatieve punten uitgelicht.

Ga je voor de goedkoopste of toch eerder voor de aanbieder met de beste keuze? Je rangschikt de resultaten naar eigen wens.

Gouden tip

Wil je nog meer details zien per voorgestelde Sim Only? Klik dan even op ‘Info’. De prijsinformatie wordt in detail besproken. De plus- en minpunten worden overzichtelijk voor je op een rij gezet. Zo maak jij de beste keuze en wordt een goedkoop abonnement vinden echt een makkie.