Internet vergelijken

Hou jij je persoonlijke uitgaven wel eens onder de loep? Of betaal je de meeste facturen, zoals ektriciteit en gas, internet, digitale tv etc., zonder stil te staan bij de kosten? Het loont echt de moeite om er toch even wat meer aandacht aan te besteden.

Geen tijd? Een vaak gehoord excuus, maar met onze handige internetvergelijker hoeft ook dat geen struikelblok meer te zijn. Bellen, internet en tv, je kiest zelf wat je in je pakket wil vergelijken. Enkele muisklikken later gaan we de verschillende providers vergelijken en krijg je een handig overzicht met de beste opties.

Tijd dus voor een nieuwe (jaarlijkse) gewoonte: bellen, internet en tv vergelijken! Het bespaart je flink wat euro’s, dus die paar muisklikken zijn meer dan de moeite waard.

Hoe werkt de internetvergelijker?

Wil je alles in 1 vergelijken of ben je vooral op zoek naar een nieuw internet abonnement? De internetvergelijker van Goedkoop.nl zoekt het vliegensvlug voor je uit.

Vergelijken binnen 3 stappen, dat is waar we voor gaan:

1. Stel je pakket samen.

Internet providers vergelijken is de standaard. Daarnaast vink je nog Televisie en Bellen aan, zo kun je eventueel een alles in 1 pakket vergelijken.

2. Doe de postcodecheck.

We tonen je uiteraard alleen opties die beschikbaar zijn op jouw adres. Vul daarom even je postcode en huisnummer in.

3. Vul eventueel nog verdere filters in.

Misschien heb je wel specifieke wensen? Die maak je kenbaar door de filters in te stellen: onder meer downloadsnelheid, verbinding of aantal HD-zenders.

Zo, nu krijg je een overzicht met de beste aanbieders voor goedkoop internet, tv en/of bellen. Om slechts enkele aanbieders met elkaar te vergelijken, vink je het vakje ‘Vergelijken’ aan en krijg je jouw selectie in een handig overzicht.

Gouden tip

Kies voor een contractduur van een jaar. Vul jaarlijks onze vergelijker in om de goedkoopste provider van het moment te ontdekken en doe je voordeel met extra promoties en cadeaus. Zo betaal je nooit te veel!