Betalen

Voor niks gaat de zon op. Helaas moeten we voor bijna alle andere zaken wel betalen. Kleinere aankopen, zoals de dagelijkse boodschappen en ook de grotere investeringen, zoals een auto of nieuwe televisie, overal moet geld voor betaald worden. Waar we vroeger nog alles handje contantje betaalden en onze zaken bij de bank regelden, kan en gaat dat vandaag de dag helemaal anders. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om te betalen én om je geldzaken af te handelen. Creditcard, pinpas, online bankieren, de meest uiteenlopende betaalthema’s komen op deze pagina van Goedkoop.nl aan bod.

Wat zijn de voordelen en de nadelen van een creditcard? Hoe weet je zeker dat betalen bij een webshop helemaal betrouwbaar en veilig is? Geef je je kind zakgeld en hoeveel geef je dan? Het zijn allemaal vragen waarop, je op deze pagina ‘betalen’, het antwoord krijgt. Dit is nog maar een opsomming van de onderwerpen die hier voorbij komen, regelmatig zullen nieuwe artikelen met tips en weetjes het lijstje aanvullen.

Of je nu een gat in je hand hebt of juist ieder dubbeltje omdraait, wanneer je betaalt voor iets, wil je er zeker voor zijn dat dit veilig en goed gebeurt. Het kan dan ook nooit kwaad om eens één van de artikelen die onder deze categorie ‘betalen’ vallen, door te lezen. Wellicht lees je iets waarvan je nog niet op de hoogte was en zullen de ‘geldzaken’ in de toekomst alleen maar soepeler verlopen.

2020 en de valutamarkt Door Lan Meer dan een maand geleden

Meest recent

 • TOPDEAL
  Prepaid Mastercard: bepaal zelf je tegoed!
  Geldig tot 29 Oct 2020
 • TOPDEAL!
  Maandelijks extra voordeel met je Mastercard!
  Geldig tot 29 Oct 2020
 • TOPDEAL
  Veilig online betalen; vraag hier je Mastercard aan!
  Geldig tot 29 Oct 2020
 • TOPDEAL
  Mastercard Gold: al je aankopen 365 dagen verzekerd!
  Geldig tot 29 Oct 2020
 • TOPDEAL
  Korting bij 600 tankstations met UnitedConsumers
  Geldig tot 14 Feb 2021