123lens.nl kortingscodes 2024

123lens.nl kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Gratis verzending bij 123lens
 • TOPDEAL
  Lenzen proefverpakkingen aan scherpe prijzen bij 123lens.nl
 • TIP!
  123lens.nl eigen merk lenzen + vloeistof aan voordelige prijzen!
 • TIP!
  123lens.nl Flightpacks: vloeistof in reisverpakking
 • -10%
  10% extra herfstkorting met 123lens.nl kortingscode
1.4
115 stemmen
5 18 
4 13 
3 4 
2 3 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij 123lens.nl?

Vroeg of laat komt iedereen er achter dat de ogen wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Van een leesbril voor de kleine lettertjes, lenzen voor veraf of simpelweg beter zicht bij het autorijden: mettertijd moeten we er allemaal aan geloven. Wat je zicht ook is, dit versterk je al gauw bij 123lens.nl. De webshop bij uitstek voor voordelige contactlenzen en lenzenvloeistof.

Met een breed aanbod aan diverse merken, lenssoorten en de meest geschikte vloeistoffen kom je bij 123lens.nl zo aan de juiste combinatie. Of je nu voor dag, maand of halfjaarlenzen gaat. Met vele merken als AIR OPTICS, Biotrue, Freshlook en PureVision heb je zo enkele goed passende, comfortabele lenzen te pakken.

Goedkope lenzen vind je bij 123lens.nl
Waar 123lens.nl zich het meest door onderscheid, is toch wel het grote assortiment aan lenzen. Zo zijn er op 123lens.nl daglenzen te koop in verschillende varianten. Perfect voor mensen met een flexibele levensstijl of gevoelige ogen. Extra mooi: daglenzen zijn ook nog eens het meest gezond, omdat ze maar een dag gedragen worden. Maar met daglenzen begint het pas bij 123lens.nl. Maandlenzen, (half)jaar lenzen, weeklenzen of zelfs silicone hydrogel lenzen tegen droge ogen. Met zo’n ruime keuze is er voor ieder wat wils. En dat komt goed uit, want merken als AIR OPTIX, Purevision lenzen en Biomedics zijn uiteraard vertegenwoordigd op 123lens.nl. Tevens zijn er enkele speciale lenssoorten te vinden zoals:

 • Silicone hydrogel lenzen: beter in staat de vochtheid te behouden en droge ogen te voorkomen.
 • Torische lenzen: cilinderlenzen die een astigmatische oogafwijking corrigeren.
 • Kleurlenzen: perfect voor wie extra op wilt vallen, lenzen perfect geschikt voor een leuk feestje of concert.

123lens.nl vloeistoffen
Zonder lenzenvloeistof geen lenzen. Want lensvloeistof is bedoeld voor het reinigen, bewaren of het inzetten van lenzen. En ook bij www.123lens.nl vind je die geschikte vloeistoffen voor jou! Van alles-in-één lenzenvloeistof met een antibacteriële werking tot oogdruppels voor in het vliegtuig wanneer de ogen droog aanvoelen. Gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig mee te nemen. Eveneens verkrijgbaar in diverse merken:

OPTI-FREE PureMoist flight-packs
Totalcare
EYEYE
MENICARE

Leesbrillen
Sinds kort kun je ook voor leesbrillen terecht bij 123lens.nl. In een hip design, verkrijgbaar in drie kleuren, heb je voor weinig geld een degelijke leesbril in huis. Handig voor wanneer je kleine lettertjes moet lezen of in een goed boek wilt verdwijnen zonder hoofdpijn.

123lens.nl oordopjes
Niet alleen een goede bescherming van je ogen is belangrijk. Ook voor de juiste gehoorbescherming kun je terecht bij 123lens.nl. Of je nu heerlijk wilt slapen, zonder piepje in de oor een concert wilt verlaten of geen oren vol water wilt hebben: bij www.123lens.nl kun je kiezen uit de volgende soorten:

 • Alpine Flyfit
 • Alpine Sleepsoft
 • Alpine PartyPlugs
 • Alpine Pluggies Kids
 • Alpine Worksafe

Kortingscode 123lens.nl
Niet alleen zit je überhaupt al goed met voordelige contactlenzen bij 123lens.nl. Daglenzen of maandlenzen haal je ook nog eens extra voordelig met een goede 123lens.nl kortingscode. Bekijk alle acties hier in dit overzicht op Goedkoop.nl, kies een lekkere deal uit en ga ermee naar www.123lens.nl. Wie weet heb je binnenkort een geschikte set lenzen van Air Optix te pakken!

Wat vind jij van 123lens.nl?