1DayFly.com kortingscodes 2024

1DayFly.com kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • -90%
  Ontdek de superaanbiedingen van vandaag: tot -90% bij 1DayFly.com
 • GRATIS
  Maak gratis een 1DayFly.com account aan en ontdek de VIP acties!
 • SALE
  Extreme aanbiedingen in de 1DayFly.com sale
 • €500
  Elektrische step bij 1DayFly.com: van €500 voor €269,95
 • TOPDEAL
  Koop jouw moederdagcadeaus met flinke korting bij 1DayFly.com
2.5
300 stemmen
5 62 
4 63 
3 51 
2 22 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij 1DayFly.com?

1DayFly.com is een in 2006 opgerichte webshop waar elke dag nieuwe aanbiedingen worden geplaatst. De online verkoper werkt samen met leveranciers waar kwantumkorting wordt bedongen om een grote hoeveelheid artikelen tegen een sterk gereduceerde prijs in te kunnen kopen. Zoals de naam al suggereert, zijn deze deals slechts één dag geldig waarna zij vervliegen. Afgezien van de grote kortingen is 1DayFly een webshop als elke andere, dus bijvoorbeeld met tal van betalingsmogelijkheden en een zichttermijn waarbinnen je het aangekochte product mag retourneren. Wil je korting op korting stapelen of van één van de andere promoties profiteren? Gebruik dan de 1DayFly.com couponcode.

Van 1DayFly Lady tot Outdoor
Het aanbod van spullen is bij www.1DayFly.com bijzonder divers. Doorgaans zijn er evenwel niet meer dan tien dagaanbiedingen tegelijkertijd beschikbaar, zodat het niet moeilijk is om het overzicht te bewaren. Is er toch een keer een zeer groot aanbod van aanbiedingen? Maak dan gebruik van de verschillende categorieën. Zo vind je bijvoorbeeld in de categorie 'Lady' dagaanbiedingen die speciaal op vrouwen zijn gericht. Daarnaast zijn er onder andere categorieën voor elektronicaliefhebbers ('iDayFly'), doe-het-zelvers en reizigers ('Outdoor'). Ook wie leuke spullen voor in huis zoekt ('Home & Living') is op 1DayFly.com aan het juiste adres.

Mis nooit een aanbieding van de dag
Wil je voorkomen dat je één van de dagdeals mist? In dat geval is het mogelijk om je via www.1DayFly.com in te schrijven voor de dagelijkse nieuwsbrief met hierin de nieuwe dagacties. Elke dag worden de nieuwe dagaanbiedingen om 12 uur 's middags gepubliceerd, waarna websitebezoekers exact vierentwintig uur de kans hebben om de nieuwe artikelen aan te schaffen. Om je bij deze keuze te helpen, vind je van elk artikel foto's, een beschrijving, een overzicht van de belangrijkste kenmerken en soms zelfs bijvoorbeeld video's met productinformatie. Daarnaast vind je hier uiteraard de verkoopprijs en de korting (t.o.v. de adviesprijs).

Betaling en levering van een dagaanbieding
Betalen voor de actie van de dag kan met onder andere iDEAL, PayPal en creditcard. Het is ook mogelijk om met Klarna pas te betalen wanneer je het product in huis hebt. Zie www.1DayFly.com voor de exacte voorwaarden hieromtrent. De webshop hanteert geen vaste levertijd, maar streeft naar een verzending binnen vijf werkdagen. Gemiddeld ligt de levertijd op drieënhalve werkdag. Klanten krijgen een verzendbevestiging toegestuurd wanneer de bestelling op de post is gegaan. Bevalt het ontvangen product niet? Dan kan je het artikel binnen de wettelijke zichttermijn van veertien dagen retourneren en ontvang je op jouw beurt het betaalde bedrag weer terug.

Couponcode 1DayFly.com voor extra voordeel
Bij 1DayFly.com kan je naast de dagelijkse aanbiedingen ook nog profiteren van bijzondere promoties door gebruik te maken van een 1DayFly.com couponcode. Zo kan je met een 1DayFly coupon nog meer korting krijgen op een toch al gunstige aanbieding. Benieuwd naar de acties van 1DayFly? In dit handig overzicht op Goedkoop.nl zetten we de aanbiedingen voor je op een rijtje. Zo laat je geen promotie aan je neus voorbij gaan. Veel shopplezier!

Wat vind jij van 1DayFly.com?