Oad kortingscodes 2024

Oad kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €50
  Oad Vroegboekvoordeel 2019: €50 korting!
 • €50
  Oad kerstreizen last minutes: tot €50 korting!
 • TOPDEAL
  Oad aanbiedingen: het hele jaar door scherpe acties!
 • €100
  Verre rondreizen nu tijdelijk tot €100 korting bij Oad
 • TOPDEAL
  De leukste en mooiste themareizen boek je hier bij Oad
1.0
121 stemmen
5 12 
4 10 
3 4 
2 3 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Oad?

Reis naar de mooiste bestemmingen via Oad: dé touroperator voor iedereen die op zoek is naar droomreizen per vliegtuig, bus, boot of trein. Bij Oad reizen ben je verzekerd van een reis met goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij je gebruik kunt maken van de beste hotels en optimaal kunt genieten van je vakantie.
Met een heel team aan ervaren en enthousiaste medewerkers weet Oad veel unieke reizen te organiseren naar bestemmingen in Europa, maar ook naar bijvoorbeeld Canada, Bali of Afrika. Ben je benieuwd naar het prachtige en brede aanbod van Oad? Neem dan eens een kijkje op www.oad.nl en lees hieronder meer over de bekende touroperator.

Over Oad
Oad was lange tijd de grootste zelfstandige touroperator van Nederland, met een eigen reisbureau en een hoofdkantoor in Holten te Overijssel. De afkorting Oad staat dan ook voor Overijsselse Autobusdiensten. De basis van Oad werd al in de jaren ’20 gelegd, met streekbussen die behalve tussen plaatsen in de regio, ook naar bestemmingen buiten de regio gingen rijden. De Oad groep bestond uit drie verschillende onderdelen: Oad Reizen, dat reizen per vliegtuig, boot, auto en trein organiseerde naar meer dan 60 landen wereldwijd, De Globe Reisbureaugroep, één van Nederlands grootste reisbureauketens en het Oad Touringcarbedrijf, dat de grootste particuliere touringcarvloot van Nederland had. Gedurende bijna 90 jaar is het busbedrijf altijd een succesvol onderdeel van Oad Reizen geweest. Na het faillissement van de touroperator maakte Oad Bus b.v. in samenwerking met investeringsmaatschappij Nobel Capital Partners, in oktober 2013 een succesvolle doorstart.

Inmiddels opereert Oad.nl vanuit de nieuwe hoofdvestiging in Goor en vanuit diverse standplaatsen in Nederland met circa 200 medewerkers busreizen, dagtochten en rondreizen. Denk hierbij aan een Oad stedentrip naar Berlijn, geheel verzorgde Oad reizen, Disney land Paris ervaringen, een riviercruise, Oad kerstreizen of verre rondreizen door Azië. Oad.nl is de enige bus touroperator in Nederland met eigen chauffeurs en reisleiders en haar medewerkers hebben een jarenlange en ongeëvenaarde kennis over de specifieke reizen en bestemming die Oad te bieden heeft. Bij Oad ben je dus verzekerd van je droomreis!

  
De reizen van Oad
Via www.oad.nl krijg je al meteen een duidelijk overzicht van de reizen die Oad te bieden heeft. Via het menu op de website kun je meteen een keuze maken uit de verschillende soorten reizen of reisstijlen. Wat te denken van bijvoorbeeld Oad wandelreizen of Oad fietsvakanties? Ook kun je via ‘Mijn Oad’ een eigen account aanmaken en meteen je boeking bekijken, reisbescheiden downloaden of je factuur inzien. Ben je nieuwsgierig geworden naar de reizen van Oad.nl? Kijk hieronder voor een greep uit het aanbod:

 • Wandelreizen
 • Oad busreizen
 • Oad Disney land Paris
 • Oad Kerstmarkten
 • Fietsvakanties
 • Oad vliegreizen
 • Oad dagtochten
 • Oad dagreizen
 • Themareizen Oad
 • Last minutes
 • Oad busreizen Duitsland

Oad aanbiedingen
Uiteraard heeft www.oad.nl ook een aantal mooie aanbiedingen in petto voor haar reizigers. Ga daarvoor naar de ‘Aanbiedingen’ op de website en ontdek het huidige aanbod aan Oad last minutes. Oad heeft ook wel eens actiecodes waarmee je korting kunt krijgen op de totaalprijs van je boeking. Je vindt deze Oad actiecode hier op Goedkoop.nl. Wil je deze actiecode, Oad aanbiedingen of korting zeker niet missen? Check dan regelmatig dit overzicht op Goedkoop.nl en vertrek zo met het meeste voordeel op vakantie!

Wat vind jij van Oad?