OXFAM Novib kortingscodes 2024

OXFAM Novib kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Echte must-have: de OXFAM Novib kalender 2019
 • -80%
  Altijd tot 80% korting in OXFAM Novib sale!
 • €10
  Originele en hartverwarmende cadeaus bij OXFAM Novib: al vanaf €10
 • TOPDEAL
  Steun het goede doel en bestel een origineel OXFAM Novib cadeau!
1.2
96 stemmen
5 11 
4 10 
3 4 
2 3 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij OXFAM Novib?

Nog steeds op zoek naar een leuk cadeau idee voor bijvoorbeeld de feestdagen? Het kan behoorlijk lastig zijn om een origineel cadeau te vinden voor iemand die alles al heeft. Koop dit jaar eens een cadeau waar je niet alleen de ontvanger, maar ook een ander mee blij kunt maken. OXFAM Novib pakt uit dit jaar. Met keuze uit tientallen cadeaus tussen de 15 en 250 euro vind je op www.oxfamnovib.nl voor iedereen een mooi cadeau. De gehele opbrengst van de cadeaus gaat naar iemand die in armoede leeft en jouw hulp hard nodig heeft. Geef dubbel deze feestdagen en maak zo veel mogelijk mensen gelukkig met jouw geschenk.

Voor ieder budget
Een OXFAM Novib cadeau is er voor iedereen: of het nu een familielid, vriend(in) of collega is. De fairtrade cadeaus van OXFAM Novib zijn er in verschillende prijscategorieën. Wanneer je een kijkje neemt in het cadeau overzicht op Oxfamnovib.nl kun je zelf selecteren wat je budget is. Zoek je iets voor onder de €15, tussen €15 en €25, tussen €25 en €50, tussen €50 en €100 euro of voor meer dan honderd euro? Voor ieder budget heeft de OXFAM Novib webwinkel een origineel cadeau. Zo geef je voor een bedrag van €17 al 10 kippen cadeau en voor €25 een heel moestuintje. Zoek iets leuks uit en maak meerdere mensen blij met jouw cadeau.

Een kalender, kip of varken
Behalve de beroemde OXFAM Novib kalender vind je in de webshop van OXFAM Novib Nederland nog veel meer originele ideetjes. Geef een varkentje of geef een kip cadeau en maak een hulpbehoevend gezin heel gelukkig. Zo schenkt een varken hen niet alleen biggetjes voor de verkoop, maar brengt het dier hen ook mest voor het land. Deze mest maakt de grond weer vruchtbaar en helpt met het verbouwen van gewassen als bananenbomen. Een kip kan tevens van onschatbare waarde zijn. Het dier geeft niet alleen eieren, maar tevens mest en vlees. Dit kan een enorm verschil maken voor de leefomstandigheden van bijvoorbeeld boerinnen in Cambodja.

Een cadeau voor wie het echt nodig heeft
De cadeaus die verkrijgbaar zijn via Oxfamnovib.nl zijn dus niet alleen leuk voor jou en de ontvanger, maar ook voor iemand die het écht nodig heeft. Behalve de eerder genoemde kalender, kippen en geiten kun je nog vele andere leuke cadeaus vinden in het overzicht, zoals:

 • Een OXFAM Novib geit
 • Verschillende OXFAM Novib giftboxen, bijvoorbeeld met rompertje of chocolade
 • Voedselvouchers
 • Voedingslessen voor moeders
 • Klimaattraining
 • Winterhulppakket
 • Startkapitaal

Jouw bijdrage aan een betere wereld
Ben jij al rond aan het struinen langs alle cadeaus van OXFAM Novib? Vergeet dan ook niet een kijkje te nemen tussen de sale producten. De OXFAM Novib sale bestaat uit spannende e-books, kleurrijke kinderboeken, prachtige romans en schitterende fotoboeken waar je lekker mee op de bank kunt hangen. Verder vind je er nog vele andere leuke cadeaus voor iemand die alles al heeft, zoals cd’s, wenskaarten en puzzels. Een andere manier om geld te besparen is door middel van een OXFAM Novib kortingscode. Kijk snel in het kortingenoverzicht op Goedkoop.nl voor jouw kortingscode. OXFAM Novib is dankbaar voor iedere bijdrage die zij namens jou kunnen leveren aan een betere wereld.

Wat vind jij van OXFAM Novib?