PLUS kortingscodes 2024

PLUS kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €50
  Spaar nu mee voor gratis PLUS boodschappenpakket t.w.v. €50
 • TOPDEAL
  Iedere week nieuwe aanbiedingen bij PLUS
 • TOPDEAL
  Geen PLUS bestelkosten bij aankoop geselecteerde producten
 • TIP
  PLUS bezorgt bij je thuis vanaf €25
 • TIP!
  Geen bestelkosten bij aankoop van 2 bockbier bij PLUS
2.3
202 stemmen
5 57 
4 35 
3 11 
2 4 
1 5 
Hoeveel sterren geef jij PLUS?

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… Heb je maar een hectisch leventje en baal je wel eens dat er maar 24 uren in een dag zitten? Gelukkig kun je het jezelf tegenwoordig allemaal wat eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld door niet zelf door de supermarkt te sjezen, maar online je boodschappen te bestellen op Plus.nl. Je laat je wekelijkse benodigdheden bij je thuis bezorgen of haalt ze even snel op bij de PLUS supermarkt bij jou in de buurt. Bespaart je heel veel tijd en je geniet toch van alle PLUS aanbiedingen.

PLUS winkels
Het fijne van je boodschappen doen op www.plus.nl, is dat het kan als alle andere taken en bezigheden klaar zijn. Zit het werk erop, heb je lekker gesport en liggen de kinderen in bed? Dan kun je op je stoel neerploffen, je laptop erbij pakken en de artikelen aanklikken die je de komende tijd nodig hebt. Meer hoef je in principe niet te doen.

Geef op Plus.nl je postcode in en selecteer of je zelf wilt winkelen, je boodschappen af wilt halen bij één van de PLUS winkels bij jou in de buurt of dat je de deur helemaal niet uit wilt en ze het thuis moeten bezorgen. Wanneer je kiest voor thuisbezorgen krijg je een overzichtje onder ogen met daarop de mogelijke bezorgtijden en bezorgkosten aangegeven. Bij de optie ophalen geldt hetzelfde verhaal. Toch liever zelf winkelen? Geef dan de postcode in en ontdek het assortiment van jouw lokale PLUS supermarkt.

Service supermarkt PLUS
Wanneer is de supermarkt open? Daar hoef je helemaal geen rekening mee te houden, mits je online bestelt. Wil je wel naar de fysieke winkel, dan kun je op Plus.nl precies vinden tot hoe laat de supermarkt bij jou in buurt open is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ben je niet op zoek naar de exacte openingstijden, maar naar andere informatie? Ook dan zit je op www.plus.nl aan het juiste adres. Zo lees je er alles over het PLUSpunten spaarsysteem en wat de voorwaarden zijn bij bepaalde actuele acties. Ook download je er de PLUS supermarkt app. Met deze app maak je snel en gemakkelijk een boodschappenlijstje en bekijk je alle aanbiedingen en het assortiment van jouw winkel. Geen kookinspiratie? Snuffel dan eens op je gemak door de PLUS recepten.

Aanbiedingen PLUS
Je boodschappen online doen? Je hoeft niet bang te zijn dat je alle supermarkt aanbiedingen mist. Ook op www.plus.nl geniet je van hetzelfde voordeel dat je in de PLUS folder voorbij ziet komen. Geen PLUS reclame in je brievenbus gekregen? Geen probleem, op Plus.nl blader je nog eens op je gemak door de folder. Meer dan regelmatig staan er voor online boodschappers ook nog extra aanbiedingen paraat. Bij aankoop van een bepaald aantal artikelen van een bepaald merk, betaal je geen bestelkosten.

Naast de wekelijkse aanbiedingen, stunt PLUS ook regelmatig met leuke acties. Wat te denken van het bekende gratis PLUS boodschappenpakket?

Verzendkosten en bestelkosten
Het is dus helemaal niet erg meer als je geen tijd hebt om naar de supermarkt te gaan. Plaats je een bestelling van minimaal €25 op Plus.nl, dan wordt deze op het gewenste tijdstip bij je thuisbezorgd. Je boodschappen afhalen in de winkel is gratis, maar je betaalt wel een kleine vergoeding aan bestelkosten (kosteloos bij aankoop van geselecteerde actieproducten).

Wat vind jij van PLUS?