Post.nl kortingscodes 2024

Post.nl kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Gratis levering van je postbenodigdheden bij Post.nl
 • TIP!
  VVV bonnen vanaf €10 bij Post.nl
 • TOPDEAL
  Maak je eigen postzegel bij Post.nl
1.6
141 stemmen
5 20 
4 18 
3 16 
2 1 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Post.nl?

Je wilt een pakket of brief versturen en zeker weten dat hij aankomt en ook snel wordt bezorgd? Dan is het oude bekende Post.nl de meest voor de hand liggende keuze. Het moderne postbedrijf dat voortkwam uit de privatisering van het oude PTT is dé dienstverlener in post en logistiek. Dagelijks bezorgen ze pakketten en vijf dagen per week post. Op een gewone doordeweekse dag bezorgen ze in de Benelux meer dan een half miljoen pakketten en 8 miljoen brieven. Daarmee heeft Post.nl het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux. En niet alleen maar in de Benelux: Post.nl is ook actief in het buitenland. Zo is Post.nl in Duitsland het tweede postbedrijf en worden ze ook in Italië steeds groter. We kennen Post.nl natuurlijk vooral van de postzegels, brieven en pakketten, maar wist je dat ze nog veel meer doen dan dat? We zetten alles overzichtelijk voor je op een rij...

Postzegels Post.nl & kantoorartikelen Post.nl
Veel gaat tegenwoordig digitaal, maar moet je dan toch iets per post versturen, dan zijn er uiteraard postzegels nodig. En die postzegels vind je in alle soorten en maten in de Post.nl webshop. Je kiest er uit allerlei designs postzegels, vellen Post.nl postzegels, postzegels voor het buitenland en postzegels op rol. Ook kun je je eigen Post.nl persoonlijke postzegel ontwerpen.

Een leuk en origineel cadeau!
Is het iets meer dan alleen een brief of kaartje dat je versturen moet? Je kunt natuurlijk naar het dichtstbijzijnde postkantoor om het als pakketje te laten versturen, misschien makkelijker is het om eerst een kijkje te nemen in de Post.nl webshop. Je bestelt hier onder andere Post.nl pakketzegels en diverse formaten pakketdozen van tevoren online, zodat je er de deur niet voor uit hoeft. Zo verstuur je je pakketten nog sneller!

Op https://shop.postnl.nl/webshop vind je naast postzegels en Post.nl pakketzegels en pakketdozen, ook Post.nl kantoorartikelen. Deze artikelen zijn onmisbaar voor bedrijven en ondernemingen die veel post moeten versturen. Het aanbod kantoorartikelen bestaat onder andere uit:

 • Enveloppen
 • Tape
 • Sealbags
 • Pakketdozen
 • Labelwriters
 • Stempels
 • Rouwzegels

Cadeaus Post.nl & wenskaarten Post.nl
Onder de categorie ‘Post.nl cadeaus’ kun je terecht voor een leuk en origineel verjaardagscadeau. Je vindt er van alles: van VVV cadeaukaart en kookboek tot etui of toilettas. Met zo’n cadeaukaart, die je zelf kunt verzilveren, maak je iedereen blij!  
Uiteraard kan Post.nl niet achterblijven als het om kaarten gaat. Onder de categorie ‘Post.nl wenskaarten’ staan twee kaartensets, beide gevuld met een vijftal wenskaarten en postzegels. Deze leuke ansichtkaarten stuur je iemand om te bedanken, te feliciteren of beterschap/sterkte te wensen. Met de wenskaarten van Post.nl kun je iemand gewoon eens een fijn moment bezorgen. De postzegels koop je er direct bij, zodat je alles op voorraad hebt voor het versturen van je wenskaarten. Ben je postzegel verzamelaar? Word dan ook lid van de Post.nl Collect Club.

Kortingscode Post.nl
Wanneer je veel post verstuurt dan kunnen de kosten daarvan flink oplopen. Denk maar eens aan al je kerstkaarten. Wil je graag wat besparen op je portokosten? Denk dan eens aan een Post.nl kortingscode. Op Goedkoop.nl vind je een overzicht met alle actuele Post.nl acties, alsook een Post.nl kortingscode. Check deze pagina dus zeker even voordat je gaat bestellen bij Post.nl.

Wat vind jij van Post.nl?