Simyo kortingscodes 2024

Simyo kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €6
  Simyo Sim Only: vanaf €6 per maand!
 • €0,10
  Prepaid bij Simyo, €0,10 per minuut en 30 MB voor €1
 • €3
  Nu tijdelijk €3 korting op je Sim Only abo via Simyo!
 • TOPDEAL
  Tijdelijk bij Simyo: populairste internetbundels in prijs verlaagd!
 • €50
  Doe je ding deals bij Sim Only: €50 bij elke order
1.3
138 stemmen
5 14 
4 19 
3 12 
2 0 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Simyo?

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor je telefoon? Bij mobiele provider Simyo ben je aan het goede adres. De Simyo tarieven zijn lekker laag en de klantenservice is erg goed. Ten slotte zijn er altijd de mooie Simyo acties, zoals een tijdelijke prijsverlaging van de meest gekozen internetbundels. Wil je ook een blije beller worden? Kijk dan vlug op www.simyo.nl en ontdek wat Simyo voor jou en je telefoonabonnement kan betekenen.

Vriendelijke dienst
Simyo vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn en werkt er achter de schermen dan ook hard aan om daarvoor te zorgen. En het werpt zijn vruchten af, want al tien jaar op rij is Simyo door de Consumentenbond verkozen tot Beste mobiele provider van het jaar! De klantenvriendelijke medewerkers denken altijd graag mee om ervoor te zorgen dat bellers tevreden blijven. Klanten waarderen de goede service ook: “Goede service is zoveel meer waard dan een paar knaken besparen”, aldus trouwe abonnee John uit Beilen.

Behalve een goede service, biedt Simyo altijd interessante voorwaarden en acties aan haar bellers. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Simyo Vriendendeal. Als je een vriend(in) uitnodigt om ook klant te worden bij Simyo, worden zowel jij als je vriend beloond met vijf tot tien euro extra voordeel. Verder krijg je standaard bij Simyo 4G bij je internetbundel, supersnel en helemaal gratis. Is dat niet vriendelijk van Simyo?

Kijk snel op www.simyo.nl voor meer informatie.

De keuze is reuze
Via Simyo.nl vind je het grote aanbod van de provider. Of je nu weinig of veel belt, vooral een goedkoop abonnement zoekt of de slimste sim only deal zoekt, ze hebben voor ieder wat wils. De volgende producten maken deel uit van het assortiment van Simyo:

 • Simyo sim only
 • Simyo abonnement
 • Simyo prepaid
 • Extra voordelige internetbundels
 • Simyo internet

Simyo.nl is de handige en overzichtelijke website van Simyo. Je vindt er al deze producten en meer informatie over jou telefoonprovider. Wil je een Simyo prepaid kopen, de Simyo app op je telefoon installeren of je Simyo prepaid opwaarderen?

Dat is allemaal geen probleem en in een handomdraai geregeld bij Simyo!

Alles in eigen hand
Maar er is meer. Bij Simyo kun je je hele telefoonabonnement op maat maken en zelf samenstellen. Check je vaak Facebook? Zorg dan voor genoeg MB’s in je bundel. Daarnaast kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of een abonnement dat je een jaar lang extra voordelig krijgt. En wil je onbeperkt bellen en sms’en of ga je voor bijvoorbeeld 300 minuten of sms’jes per maand? Het is allemaal mogelijk bij Simyo.

Ten slotte kun je ook een Sim only Simyo abonnement afsluiten in combinatie met een iPhone. Ga bijvoorbeeld naar een website als www.belsimpel.nl, waar je bij een eenmalige betaling van de iPhone al vanaf zestien euro per maand een Simyo iPhone abonnement kunt afsluiten! Je ziet het, alles is mogelijk bij Simyo. Het is niet voor niks dat Simyo al zo vaak in de prijzen is gevallen. Mis de boot dus niet en kijk snel op www.simyo.nl voor de beste deals en tijdelijke superacties!

Wat vind jij van Simyo?