Staatsloterij kortingscodes 2024

Staatsloterij kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TIP!
  Extra voordelen Club Staatsloterij leden: meld je GRATIS aan!
 • GRATIS
  Automatisch meespelen met Staatsloterij = GRATIS lot
 • TIP
  Extra kansen met Staatsloterij XL loten
 • €3
  Staatsloten al vanaf €3!
 • WIN!
  Win €21,5 miljoen! Koop nu je lot bij de Staatsloterij!
1.8
126 stemmen
5 17 
4 25 
3 11 
2 6 
1 1 
Hoeveel sterren geef jij Staatsloterij?

Wie droomt er niet van? In één klap multimiljonair worden. Met de Staatsloterij kan dit je zomaar overkomen. Deze loterij staat bekend om de allergrootste prijzenpot van Nederland met een jackpot van maar liefst 17.500.000 euro. Heerlijk om even weg te dromen en te bedenken wat je daar allemaal mee zou kunnen doen. Een wereldreis maken, een serre aan je huis laten bouwen of een mooie villa aan zee in Griekenland kopen. 

En wanneer je wint, dan is het prijzengeld ook nog eens belastingvrij. Je ontvangt het hele bedrag dus zo netto op je bankrekening. Bovendien heeft de Staatsloterij de grootste winkans van alle loterijen. Ze hebben het meeste geld in de prijzenpot en keren 60% van de winst uit. Reden te meer dus om een keer een gokje te wagen. Elke 10e van de maand maak je kans op de jackpot of hoofdprijs van €1.000.000, 5x €100.000 of één van de vele andere prijzen. Benieuwd naar de uitslag? Staatsloterij heeft op Loten-staatsloterij.nederlandseloterij.nl alles keurig voor je op een rijtje staan.

Prijzen Staatsloterij
De staatsloten zijn natuurlijk het bekendste onderdeel van Loten-staatsloterij.nederlandseloterij.nl. Wil je een staatslot kopen dan kun je eenmalig een keer meedoen met een trekking of maandelijks meespelen met een abonnement. Kies je voor een abonnement dan betaal je voor een los staatslot per maand 15 euro, voor een straatje met 10 staatsloten van 1/5 deel 30 euro en voor 10 volledige staatsloten 150 euro. Als leuk extraatje ontvang je bij al deze abonnementen een gratis staatslot cadeau. Wil je liever niet direct vastzitten aan een jaarabonnement? Dan kun je ook eerst een abonnement van 3 of 6 maanden uitproberen dat automatisch stopt.

Trekkingsuitslag Staatsloterij
Sommige mensen kunnen er niet van slapen: de Staatsloterij trekking. Een spannend moment. Op de datum van de trekking vind je alle winnende lotnummers overzichtelijk op een rij op www.loten-staatsloterij.nederlandseloterij.nl op de pagina ‘trekkingsuitslag’.  De trekking vindt plaats tussen 18:30 en 21:30 en staat om 22:00 sharp online. Op www.loten-staatsloterij.nederlandseloterij.nl kun je heel eenvoudig even je Staatsloterij loten checken. Staatsloterij maakt dat werkje gemakkelijk voor je met de lotenchecker. Bij de lotenchecker vul je jouw lotnummer in en zie je direct of je iets hebt gewonnen. Wanneer je online meespeelt, wordt je prijs direct op je bankrekening gestort. Heerlijk, want daar hoef je dus verder niets voor te doen. Heb je je lot in de winkel gekocht, dan moet je wel even terug naar de winkel om je prijs te innen. 

Uitslag Oudejaarsloterij
Eén van de meest bekende trekkingen van de Staatsloterij is natuurlijk de Oudejaarsloterij. Deze loterij kent de grootste prijzenpot met in totaal een kleine 70 miljoen aan prijzen. Op veel eindcijfers valt een prijs dus vaak win je je aankoopbedrag retour wanneer je meedoet met deze loterij. De hoofdprijs bedraagt 30 miljoen euro. Met zo’n bedrag hoef je nooit meer te werken en kun je permanent naar een tropisch eiland verhuizen. Een heerlijk idee. De uitslag van de Oudejaarsloterij is natuurlijk op Oudejaarsavond zelf.

Mijn Staatsloterij
Mijn Staatsloterij is een extra service van de Nederlandse Staatsloterij met allerlei speciale extraatjes voor jou als speler. Even op Mijn Staatsloterij inloggen en je kunt al extra punten ontvangen voor elk staatslot dat je koopt. Deze punten kun je inwisselen voor een aantrekkelijke kortingsactie of voor extra loten. Zo kun je met 30 punten al meespelen met de Superprijs en voor 12 punten kun je direct bij de Staatsloterij checken of je iets hebt gewonnen bij Direct kans.

Wat vind jij van Staatsloterij?