TomTom kortingscodes 2024

TomTom kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Gratis verzending bij TomTom
 • GRATIS
  TomTom gratis 30 dagen vrijblijvend proberen
 • €299
  Nieuwe TomTom Adventurer GPS-outdoorhorloge: €299
 • €179
  TomTom Go autonavigatie: vanaf €179
 • -60%
  TomTom tot 60% korting tijdens Cyber Week
2.5
303 stemmen
5 52 
4 72 
3 58 
2 21 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij TomTom?

TomTom is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen, navigatiesoftware, digitale kaarten en andere technologie die vooral bedoeld is voor onderweg. Dit in 1991 opgerichte technologiebedrijf bracht in 2004 het eerste zogeheten personal navigation device op de markt. Sindsdien staat TomTom in het dagelijkse taalgebruik in Nederland welhaast synoniem voor navigatiesysteem. De TomTom navigatie wordt bovendien al meer dan tien jaar voortdurend bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten, waardoor het bedrijf tot op de dag van vandaag marktleider is op de markt voor autonavigatiesystemen. Zoek je een betaalbare manier om aan één van de vele navigatiesystemen van dit topmerk te komen? Gebruik dan de TomTom vouchercode.

TomTom maps van Europa of heel de wereld
Via TomTom.com vind je navigatiesystemen met kaarten van de hele wereld. Wanneer je echter nooit buiten ons continent komt, dan is het voordeliger om voor TomTom Europa te kiezen. Wegennetwerken worden voorts voortdurend aangepast, zodat het van belang is dat je jouw kaarten ook zo nu en dan bijwerkt. Met een update TomTom kaarten bijwerken is gratis voor navigatiesystemen waarbij Lifetime Maps is inbegrepen. Bij andere navigatiesystemen betaal je een klein bedrag voor een update. Je kan overigens ook zelf wijzigingen in kaarten aanbrengen, bijvoorbeeld wanneer een weg door werkzaamheden tijdelijk is afgesloten. Bovendien kan je gratis een TomTom update downloaden die is ontwikkeld door één van de miljoenen andere gebruikers die je vindt op het forum van www.TomTom.com.

Realtime verkeersinformatie met TomTom Live Traffic
Met de moderne navigatiesystemen kan je veel meer dan alleen een traject uitstippelen met de TomTom routeplanner. Zo kan je bijvoorbeeld met TomTom Traffic in realtime verkeersinformatie ontvangen. Op de kaart wordt bijvoorbeeld aangegeven op welke wegen het verkeer langzaam of juist snel beweegt. Zo kan je eenvoudig files vermijden. Daarnaast is het apparaat ook in staat om files te voorspellen. De fileverwachting is gebaseerd op de vele gegevens die in de afgelopen jaren zijn verzameld van de miljoenen gebruikers. Heb je vragen over de moderne snufjes van de nieuwste navigatiesystemen? Op www.TomTom.com vind je behalve gebruikershandleidingen ook onder meer instructievideo's. Bovendien is de TomTom support per e-mail en telefoon bereikbaar.

Breed aanbod: van TomTom Rider tot XL
Op www.TomTom.com vind je een breed assortiment van navigatiesystemen, zodat er voor elk type gebruiker een geschikt exemplaar is. Voor de meeste gebruikers is de TomTom GO ideaal, aangezien deze navigatiesystemen altijd zijn uitgerust met Traffic en Lifetime Maps. De TomTom GO Mobile app kan je bovendien eenvoudig installeren en gebruiken op je smartphone. Wanneer je daarentegen juist een groter in plaats van een kleiner scherm wil, dan is de TomTom XL aan te bevelen. Voor motorrijders bestaat de Rider uitvoering. Het hele aanbod kan je eenvoudig doorbladeren op TomTom.com.

Vouchercode TomTom voor lagere prijzen
De op TomTom.com verkochte navigatiesystemen combineren de modernste toepassingen met een voortreffelijk gebruiksgemak. Voor deze hoogstaande kwaliteit hanteert het Nederlandse technologiebedrijf scherpe prijzen. Met een TomTom vouchercode kan je bovendien één van deze navigatiesystemen aanschaffen met een mooie korting. Ben je op zoek naar een TomTom kortingcode? Bezoek dan eens Goedkoop.nl. Op deze site vind je altijd een compleet overzicht van alle kortingcodes van TomTom.

Wat vind jij van TomTom?