Richard
Elektronica / Computer Leestijd: 4 minuten
Net als bij de iPhones heb je een mix van verschillende iPads zoals de instapmodellen, de Air-modellen die meer middenklasse zijn en de iPad Pro’s die gemaakt zijn voor mensen die een hoge prestatie willen. Lees het artikel

De 3 meest gewilde iPads van 2021

Leestijd: 4 minuten

Wat de meest gewilde iPads zijn veranderd continue. Dit komt omdat er ieder jaar wel nieuwe iPads door Apple worden uitgebracht. De recentere iPads zoals de iPad Air 4 of iPad 2020 zul je vanwege de prijs niet op deze lijst vinden. Op onze lijst vindt je de iPad Air 3, iPad 2018 en iPad 2019. Allemaal geweldige keuzes en ook eens super voordelig als je besluit deze refurbished aan te schaffen.

iPad Air 3

De iPad Air series is de ideale iPad en combineert het beste van de goedkope instapmodellen en de krachtige Pro modellen. Hoewel je geen iPad Air Pro hebt, zijn deze wel krachtig genoeg als sommige laptops.
De iPad Air 3 beschikt over een A12 processor wat het apparaat ontzettend snel maakt. Als student maak je gemakkelijk aantekeningen en als werknemer is het perfect om documenten te maken en te bewerken. De Air 3 heeft ook ondersteuning van de Smart Keyboard Cover waarmee je de Air 3 transformeert in een minilaptop.

iPad 2018

De iPad 2018 is het kleine broertje van de 2019 variant waar we het later over zullen hebben. Deze iPad is ideaal voor de gebruiker die geen gekke dingen doet met zijn tablet. Het is niet super krachtig, maar omdat deze iPad al een paar jaar op de markt is, is hij wel super voordelig. Wat wel handig is om te weten is dat deze iPad enkel nog refurbished verkrijgbaar is omdat deze niet meer door Apple zelf wordt verkocht.
Het scherm van de iPad 2018 is iets kleiner met 9.7-inch en ook de A10 processor is minder sterk. Ook heeft deze variant geen Smart Keyboard ondersteuning. Wel is het ontwerp hetzelfde en gaat de batterij wel tot 10 uur mee! De iPad 2018 is een geweldige keuze als je gewoon lekker wilt browsen of filmpjes wilt kijken terwijl je op de bank of in bed ligt.

iPad 2019

De iPad 2019 heeft een prachtig 10,2-inch scherm en heeft net als de iPad Air 3 Smart Keyboard-ondersteuning. Hierdoor komt de iPad 2019 ontzettend dicht bij de Air 3.

Ook in termen van kracht komt de iPad 2019 in de buurt van de Air 3 door de krachtige A10 processor. Basistaken zoals het bekijken van filmpjes, browsen op internet en social media en het reageren op e-mails is waar deze iPad voor ontworpen is.

De iPad 2019 heeft ook het ouwe en vertrouwde ontwerp. Dit betekend dus grote randen om het scherm heen en een thuisknop. De iPad 2019 heeft ook een lange batterijduur, gemiddelde prestaties en is al verkrijgbaar vanaf 349! Dus als je op zoek bent naar een iPad voor in huis die als toevoeging van je telefoon functioneert, dan is deze iPad zeker geschikt! 

Wat is refurbished?

De term refurbished is al een aantal keren naar voren gekomen in dit artikel, maar ondanks dat deze term zeer populair geworden is in de laatste paar jaar kan het zijn dat je hier nog niets vanaf weet. We leggen je graag uit wat refurbished precies betekent hoe jij hier je voordeel mee kan doen.

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Maar dit zul je niet snel horen, in de volksmond wordt toch al snel over refurbished gesproken. Een refurbished iPad is in meeste gevallen een iPad dat al een vorige eigenaar heeft gehad, maar denk ook aan iPads die direct na ontvangst geretourneerd zijn. Er kunnen verschillende redenen zijn hoe een iPad zijn weg vindt naar de refurbished markt maar ze ondergaan allemaal dezelfde controle en procedure. De iPads worden compleet gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens grondig schoongemaakt. Bij het repareren moet je denken aan de batterij die niet meer voldoende capaciteit heeft en netjes vervangen wordt een nieuwe batterij.

Zodra de iPads volgens deze werkwijze zijn gecontroleerd en voldoen aan de eisen van het keurmerk refurbished kunnen ze verkocht worden. Omdat deze iPads vaak gebruikt zijn hoef je hier niet de nieuwprijs voor te betalen. De aantrekkelijke prijs maakt de keuze voor refurbished zo aantrekkelijk en dit is goed te zien aan hoe populair het geworden is in Nederland. Bij een aanbieder als refurbished.nl kun je gemakkelijk verschillende iPads vergelijken. Daarnaast bieden ze ook nog eens 3 jaar garantie en ben je dus altijd voorzien van de beste kwaliteit en service.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke iPad heb jij?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel