Lan
Elektronica / Computer Leestijd: 2 minuten
Een VPN zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee netwerken op het internet. Een privétunnel om het zo te zeggen. Op zoek naar een goede VPN, maar liefst wel voor een zacht prijsje? We hebben een aantal VPN-aanbieders voor je verzameld met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Lees het artikel

De goedkoopste VPN van Nederland in 2020

Leestijd: 2 minuten

Wat de goedkoopste VPN providers van Nederland in 2020 zijn en die de moeite waard zijn?

De goedkoopste VPN’s op een rijtje

Er zijn veel VPN-aanbieders op de markt die tegen verschillende prijzen hun diensten aanbieden. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je anno 2020 de goedkoopste VPN van Nederland te pakken hebt?

Een eerste tip: hoe langer de looptijd van je VPN-abonnement, hoe goedkoper het maandtarief wordt. Vaak betekent dit dat je een VPN-abonnement voor een periode van 2 of zelfs 3 jaar dient af te sluiten.

Daarnaast is het soms mogelijk om korting te krijgen op een abonnement wanneer je deze afsluit via een derde partij. En je zult geregeld zien dat VPN-diensten zelf met een tijdelijke aanbieding komen. Een korte online speurtocht kan wat dat betreft zeker lonen.

De laagst mogelijke tarieven van de goedkoopste VPN aanbieders van Nederland in 2020 vind je hieronder.

  • Surfshark: €1,75 euro per maand
  • VyprVPN: €2,05 euro per maand
  • CyberGhost: €2,64 euro per maand


Zowel Surfshark, VyprVPN en CyberGhost krijgen uitstekende beoordelingen. Het zijn allen geschikte VPN’s voor zowel de doorsnee internetgebruiker als de gebruiker die veel waarde hecht aan kwaliteit en snelheid.

Liefst een gratis VPN?

Goedkoper dan gratis wordt het niet natuurlijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig nog steeds VPN-diensten die geen kosten in rekening brengen. Ben je op zoek naar een gratis VPN met voldoende bescherming en functionaliteiten? Dan heb je drie opties:

  1. Kies een VPN-aanbieder en maak gebruik van de gratis proefperiode. De meeste aanbieders geven de klant de mogelijkheid om na 30 of 45 dagen van de ‘niet goed, geld terug’-garantie gebruik te maken. Zo kun je verschillende VPN’s proberen.
  2. Er zijn een aantal VPN-aanbieders op de markt die hun diensten helemaal gratis aanbieden. De bekendste en beste:- Windscribe- Tunnelbear- ProtonVPN
  3. Het kan de moeite waard zijn om de browser Opera te installeren: deze beschikt namelijk over een ingebouwde VPN. Schakel hem simpelweg in via de browserinstellingen.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel