Richard
Elektronica / Huishouden Leestijd: 3 minuten
Er zijn een aantal apparaten in huis waarvan het vervelend is als ze kapot gaan. Daar zijn de wasmachine en vaatwasser een goed voorbeeld van. Bovendien zijn er huishoudelijke apparaten die je simpelweg niet kunt missen. Dat is natuurlijk de koelkast. Die heb je gewoon nodig in huis, daar zijn jullie het vast mee eens. Lees daarom snel verder hoe je die goedkoop kunt scoren! Lees het artikel

Goedkoop een koelkast nodig? Scoor deze hier

Leestijd: 3 minuten

Een koelkast tekort

Er zijn altijd situaties, waarbij je een koelkast te kort komt. Dit is meestal het geval wanneer je een verjaardag viert. Je wil de drank en de hapjes zoveel mogelijk koud zetten, maar je hebt maar 1 koelkast tot je beschikking. Je kunt ook niet de koelkast die je elke dag gebruikt leeghalen, want dat zou zonde zijn van alle producten. Vooral een groot gezin heeft geen plek in de koelkast om daar de hapjes en drankjes van de avond of de middag in te koelen. De enige optie die overblijft, is dat je een koelkast erbij aanschaft. Dat is natuurlijk alles behalve goedkoop. Bovendien is dat ook totaal niet praktisch, want waar laat je die extra koelkast als er geen feesten gevierd worden?

Sommige mensen hebben eventueel ruimte over in de schuur, garage of bijkeuken. Dan zou je eventueel een extra koelkast kwijt kunnen. Deze komt namelijk altijd wel van pas. Een groot gezin heeft al gauw 4 verjaardagen per jaar en wellicht geven jullie zo nu en dan een BBQ-feest. In dat geval koop je een extra koelkast niet voor niks, ook al is de aanschaf niet goedkoop.

Wat echter wel goedkoop is, is een koelkast huren bij Skala. Deze wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd en meteen aangesloten. Dat kun je niet altijd verwachten als je witgoed besteld. Bovendien komen ze de koelkast gratis repareren, mocht deze onverhoopt stuk gaan. Binnen 24 uur brengen ze dan nog een nieuw exemplaar. Zo kunnen jullie toch een leuk feestje vieren met gekoelde drankjes en lekkere hapjes.

Een koelkast huren komt ook van pas als je net op jezelf gaat. Verbouwen en verhuizen loopt namelijk nooit zoals jij dat gepland had. Misschien staat de koelkast nog ergens vast in een container op zee of kon deze pas over een aantal weken bezorgd worden.

In een leeg huis kun je niet wonen, maar in een leeg huis zonder koelkast al helemaal niet. In dat geval kun je het beste een koelkast huren, die tenslotte ook nog heel goed werken. De koelkasten zijn namelijk van Bosch of Liebherr en zijn erg energiezuinig. Zo kun je er ook een bestellen met een vriesvak, dan hoef je daar ook niet meer naar op zoek. Op die manier kun je toch jouw huis in gaan richten tot jouw mooie paleis!

De koelkast kapot

Natuurlijk kun je een koelkast ook huren als die van jezelf stuk gaat. Je kunt namelijk niet leven zonder koelkast en een compleet nieuwe aanschaffen is redelijk prijzig. Niet iedereen heeft daar een buffer voor liggen. Het huren van een koelkast is in dat geval ideaal. Dat geeft je tijdens het huurcontract ook de kans om meer te sparen voor een nieuwe koelkast of je oude eventueel te laten repareren.

Bovendien is het ook fijn als je wel een nieuw exemplaar had gekocht voor feestjes. Dan heb je er namelijk altijd eentje extra. Zo kun je ook niet meer verrast worden met een kapotte koelkast, want heb je altijd een extra tot je beschikking.

Het huren van een nieuwe of refurbished koelkast is natuurlijk wel altijd goedkoper. Bovendien scheelt het je ook nog eens reparatiekosten, die je waarschijnlijk moet betalen bij het maken van jouw kapotte exemplaar.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel