Richard
Elektronica / Telecom Leestijd: 3 minuten
Privacy is een onderwerp wat steeds vaker ter sprake komt. Iedereen wil veilig zijn op het internet en bij VPN Nederland begrijpen we dit. Lees het artikel

Veilig online met VPN Nederland de voordeligste VPN van Nederland.

Leestijd: 3 minuten

Waarom een VPN?

Wat is VPN en waarom zou je een VPN moeten gebruiken?
Je veilig op het internet begeven is belangrijk, maar steeds vaker worden je gegevens gebruikt door bedrijven, zonder dat je het zelf door hebt. Je gegevens worden volledig versleuteld, waardoor inloggegevens, je ip-adres, etc. niet achterhaald kunnen worden. Op deze manier wordt met een VPN je identiteit beschermd en ben je volledig anoniem. Iedereen heeft hier een recht op en met enkele klikken is dit geregeld met VPN Nederland.

Voor iedereen!

Een VPN werd voorheen was voor iets voor de ervaren internetgebruiker. Echter, ook als je niet de technische details van het internet kent, zou je je nog steeds veilig en anoniem door het internet moeten kunnen bewegen wanneer je dat wil. Oprichter Anton Koster heeft als doel dat een VPN gemeengoed wordt van iedereen. VPN Nederland is dan ook toegankelijk voor iedereen en is eenvoudig in gebruik.

Protcollen

De protocollen waar VPN Nederland op is gebaseerd, zijn OpenVPN en IKEv2, maar met een focus op WireGuard. Door de focus op WireGuard is VPN Nederland een van de snelstse VPNs in gebruik. Zo hoef je je internetsnelheid niet op te offeren voor een stukje anonimiteit op het web. Ook maakt VPN Nederland gebruik van SmartDNS, om de internetsnelheid nog verder te optimaliseren.

100% Nederlands

Continu switchen tussen Nederlands en Engels kan vervelend zijn en vele VPN diensten zijn Engelstalig. Bij VPN Nederland is de service volledig Nederlands. Wanneer je een factuur wil bespreken, technische hulp nodig hebt of om een andere reden contact wil opnemen, dan is VPN Nederland bereikbaar in het Nederlands.

Ook op je mobiel

Je veilig voelen op het internet is niet alleen mogelijk op je laptop, maar ook op je mobiel. Dit is tenslotte een van de meestgebruikte apparaten op het moment en is dus niet iets om te vergeten. Een VPN is beschikbaar op Windows, Mac, iOS en Android. Het maakt dus niet uit op welk systeem je mobiel en computer draaien, bij VPN Nederland kun je altijd terecht.

Laag in kosten

Een VPN om je privacy te waarborgen klinkt misschien duur in aanscahf, maar dit is zeker niet het geval. Nu met een kortin van 75% betaal je bij een tweejarig contract slechts €1,99 per maand en bij een eenjarig contract slechts €2,99 per maand. Normale kosten buiten deze aanbieding zijn €7,50 per maand.

Waarom betalen?

Er zijn gratis VPNs beschikbaar. Deze zijn helaas niet zo veilig als lijkt op het eerste gezicht. Hoe verdienen deze bedrijven geld met het aanbieden van een gratis VPN? Het antwoord is dat ze het niet zo nauw nemen met de beveiliging. Ze zullen gegevens nog steeds kunnen ontvangen en verkopen aan de hoogste bieder. Waar je dacht veilig te zijn, is juist het tegenovergestelde waar. VPN Nederland is betrouwbaar en voor een kleine prijs is jouw data écht veilig.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Zou jij een VPN willen voor je mobiel?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel