Desmond
Elektronica / Trends Leestijd: 3 minuten
De technologie staat niet stil en er worden constant nieuwe gadgets op de markt uitgebracht... Telkens als je denkt dat er nu weinig meer te bedenken is, komt er weer een nieuwe gadget op de markt waarvan we denken; hoe hebben we ooit zonder kunnen leven? Het nieuwe jaar heeft ook weer veel voor ons in petto! Lees het artikel

Trends 2020: De 10 beste gadgets voor het aankomende jaar

Leestijd: 3 minuten

Het jaar 2020 duurt nog een tijdje, maar een groot gedeelte is nu al bekend van wat we ongeveer kunnen gaan verwachten. We hebben de 10 mooiste speeltjes alvast voor je op een rijtje gezet.

 

1 Koelkast met Multichill functie


Deze koelkast kent een speciaal vakje om je biertjes snel extra koel te krijgen. Via een app op je smartphone ontvang je een berichtje wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Zo kun je je biertje koud laten zetten net voordat je thuiskomt van een lange dag werken!

 

Nokia 2720

 2 De klassieke klaptelefoon is weer terug 


Ken je de oude vertrouwde Nokia nog van vroeger die niet kapot te krijgen was? Veel mensen verlangen weer terug naar deze tijd; een sterke robuuste telefoon, die ook nog eens simpel te bedienen was. De Nokia 2720 is gemaakt van polycarbonaat en heeft zelfs het spelletje Snake weer speelbaar gemaakt!

 

 

3 Anti snurk band


Word je partner gek van jouw gesnurk? Dit is voortaan eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van de Anti Snoring Relief Band. Je slaaphouding wordt daarbij door middel van sensoren gemeten. Slaap je op je rug? Dan voel je lichte vibraties, waardoor je automatisch weer op je zij gaat liggen en zal stoppen met snurken.

 

iPhone 11

4 Drie camera's op je telefoon


Niet één camera op je telefoon, maar je krijgt er nu zelfs drie! Twee camera's kennen een wide-angle-lens en de onderste camera biedt zelfs een ultrawide lens. Hiermee is de nieuwste iPhone 11 de telefoon met de meest geavanceerde camera op de markt. Bekijk snel het overzicht met alle nieuwe Apple smartphones. Daarnaast is de nieuwe iPhone sneller, steviger en veiliger dan ooit. Onder andere te verkrijgen via iphone.nl.

 

5 Bluetooth polaroid camera


Print voortaan al je selfies direct af via deze vintage polaroid camera! Binnen 1 minuut uitgeprint en klaar om op te hangen.  Eenvoudig verbinding te maken door middel van Bluetooth of NFC-verbinding via de smartphone.

 

 

Bose zonnebril speakers

6 Bose Bluetooth Audio zonnebril


Voortaan geen vervelende oordopjes meer in je oren om je favoriete muziek te beluisteren! Deze trendy zonnebril heeft namelijk ingebouwde Bose speakers verwerkt in de bril zelf. Via Bluetooth kun je de muziek via je smartphone eenvoudig koppelen.

 

7 Zelfreinigende waterfles


Vanaf nu hoef jij je waterfles nooit meer zelf schoon te maken! Door middel van de ingebouwde LED in de dop van de fles, wordt alles elke 2 uur automatisch gereinigd. Voortaan geen kans meer dus voor bacteriën en virussen om te overleven in jouw waterfles.

 

8 Furbo dog camera


Ben je ver op vakantie en mis je je trouwe viervoeter? Dan is de dog camera van Furbo de ideale gadget! Houd via je smartphone contact met je huisdier en maak stiekem selfies terwijl je tegen 'm praat. En je kunt tevens een lekkernij uit de machine schieten om 'm eens lekker te verwennen.

 

Kodal Luma

9 Een eigen bioscoop in je zak


Met de Kodak Luma portable pocket projector bekijk je voortaan overal je favoriete films op groot formaat (150 inch)! Aansluiten gaat eenvoudig via HDMI, USB, MicroSD, Airplay en Bluetooth. De batterij gaat maar liefst 2,5 uur mee, maar kan ook aangesloten worden op het stroomnetwerk.

 

10 Je koffie altijd op de perfecte temperatuur


Met de Ember temperature control mug zorg je ervoor dat je drankjes altijd op gewenste temperatuur zijn. Zo heb je nooit meer last van koude koffie! Je kunt de beker eenvoudig bedienen met een app op je smartphone.

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel