Richard
Geldzaken / Betalen Leestijd: 3 minuten
Met alle prijsstijgingen de afgelopen maanden, kun je wel wat bespaartips gebruiken. Natuurlijk kunnen we op veel producten wel bezuinigen. We moeten minder spullen kopen, die we toch niet nodig hebben. Alleen er zijn ook altijd producten, die je wel nodig hebt. Helaas zijn die vaak ook het duurst. Lees in dit artikel hoe je die toch goedkoop scoort. Lees het artikel

Zo shop je altijd de goedkoopste items!

Leestijd: 3 minuten

Koop de bulkverpakkingen

Verzorgingsproducten zijn altijd ontzettend duur. Toch zijn dat wel de producten die je nodig hebt. Je kunt niet zonder tandpasta, douchegel en shampoo bijvoorbeeld. Gelukkig bestaan daar altijd bulkverpakkingen van. Want waarom zou je € 2,00 of € 3,00 per stuk betalen, als je er ook een aantal kunt kopen voor een tientje.

Het klinkt niet voordelig, omdat je natuurlijk altijd meer uit bent. Als je het om gaat rekenen heb je wel degelijk bespaard. Als je ze elke week los zou kopen, ben je aan het einde van de maand veel duurder uit. Nu kun je een maand vooruit en heb je een hoop geld bespaard. Het is een investering, maar wel een hele goede.

Overigens geldt deze truc natuurlijk op veel meer producten. Ga maar eens vergelijken in de schappen van de winkels.

Gebruik een kortingscode

Kortingen en kortingscodes liggen vaak voor het oprapen. Alleen weten heel weinig mensen er vanaf. Vaak kun je wel veel kortingscodes verzamelen uit jouw mail, als je geabonneerd bent op nieuwsbrieven. Toch kom je altijd codes tekort als je een product moet scoren, die toch aan de dure kant is.

Daarom moet je gebruikmaken van de codes van Mr kortingscode. Er worden dagelijks nieuwe kortingen toegevoegd, waardoor ze altijd up to date zijn. Zo hoef je nooit meer te veel te betalen voor een bepaald product. Of het nu gaat om de oliefilter van jouw auto of jouw droomvakantie. De kans is groot dat je hier een kortingscode kunt vinden, zodat jij goedkoper uit bent!

Volg de aanbiedingen

Naast kortingscodes, zijn er natuurlijk ook altijd nog aanbiedingen. Het verschil is dat een aanbieding voor iedereen geldt. Daar hoef je verder ook niks voor te doen. Een product wordt gewoon afgeprijsd en die krijgt iedereen dan voor die prijs. Vaak is dat met douchegel zo. Om de paar weken kun je douchegel voor € 1 per stuk scoren, terwijl je er anders € 2 - € 3 voor moet betalen bijvoorbeeld.

De aanbiedingen kun je vaak in de folders vinden, maar ook in nieuwsbrieven als je daarvoor aangemeld bent. In de winkels worden de aanbiedingen natuurlijk ook groot vermeld. Deze staan meestal ook op de kopse kant van de stellingen, zodat ze goed opvallen.

Blijf altijd vergelijken

Een kortingscode is altijd meer dan welkom. Vooral nu alles zo duur aan het worden is. Alleen vaak worden er meerdere kortingscodes verspreid van dezelfde winkel of hetzelfde product. Uiteraard haal je niet met elke code er het meeste voordeel uit.

Zorg daarom dat je altijd kortingscodes vergelijkt. De ene korting is de andere niet. Zoek daarom altijd op Mr. kortingscode of er niet een code tussen zit, die nog meer voordeel oplevert. De kans is groot dat dit zo is. Heb je meerdere kortingscodes, die allemaal een ander voordeel met zich meebrengen? Bedenk dan voor jezelf, waar jij het meeste aan hebt. Jij weet zelf wel wat de beste kortingscode voor jou is.

Bovendien wordt dit ook vaak gedaan met aanbiedingen. Dan is er een 4 halen 3 betalen aanbieding op het ene merk en krijg je bij het andere merk een korting van 20%. Reken altijd uit welke aanbieding het meeste in jouw voordeel werkt en niet wat het voordeligst klinkt! De prijs van het product speelt hierin natuurlijk een grote rol.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel