Claudia
Geldzaken / Sparen Leestijd: 3 minuten
De dure decembermaand ligt weer achter ons. Nu kunnen we ons weer richten op één van onze allergrootste hobby’s: besparen. Wist je dat het besparen van geld je tegenwoordig extra eenvoudig wordt gemaakt door het grote aanbod van apps? En veel van deze apps zijn ook nog eens helemaal gratis. Wij hebben de onmisbare, gratis bespaar-apps van dit jaar voor je gevonden. Lees het artikel

Deze apps zijn onmisbaar in 2020

Leestijd: 3 minuten

Scoupy

Als je wel eens hebt opgezocht hoe je kunt besparen op boodschappen, dan ben je Scoupy vast tegengekomen. Deze app staat voornamelijk bekend om zijn geld-terug-acties. Oftewel je koopt een bepaald product en ontvangt achteraf het aankoopbedrag terug op je rekening. En dit gaat zeker niet over goedkope producten van mindere kwaliteit. De app verzamelt vooral A-merken. Vooral nieuwe of vernieuwde producten worden zo onder de aandacht gebracht. Zo probeer jij dus eens iets nieuws, en dat gratis en voor niks! Gooi jouw kassabon dus nog eventjes niet weg en claim zo jouw welverdiende centjes terug.

 

Pepper

Ook Pepper richt zich op het verzamelen van aanbiedingen, maar dan een stuk uitgebreider. Ze noemen zichzelf dan ook ‘’s werelds grootste aanbiedingen community’. Vooral dit laatste woord is belangrijk, want eigenlijk wordt alles gepost door leden en admins. Aanbiedingen van winkels zelf worden niet toegestaan. Mensen zoals jij en ik spitten het internet door om anderen net zo blij te maken met de kortingsacties en zelfs weggeefacties die ze vinden. Deze deals kunnen dan weer geliked worden en zo komen de populairste acties bovenaan te staan. Heel handig, want zo mis jij de heetste deals van dit moment nooit meer!

 

Online reclamefolders

Je gaat me toch niet vertellen dat je nog papieren folders thuis ontvangt? Zonde van het milieu en daarbij kost het jou ook nog eens veel meer tijd om doorheen te bladeren (want het duurt wel eventjes voordat je vindt wat je zoekt). Met een folder app heb je zo jouw gewilde acties gevonden. Je vindt hier de laatste aanbiedingen van vrijwel elke supermarkt, drogisterij en nog een aantal andere winkels. En ze zijn allemaal duidelijk gecategoriseerd. Hoog tijd om over te stappen naar digitale folders dus!

 

Peerby

Iedereen heeft wel eens iets nodig dat hij/zij hoogstwaarschijnlijk maar één of twee keer gaat gebruiken. Zonde om deze zelf aan te schaffen dus. Daarom kun je op Peerby deze spullen lenen of huren van je buren. Vooral als het gaat om wat duurdere artikelen is dit enorm besparend. Denk aan statafels, aanhangwagens, camera's, speakers en hogedrukreinigers. Veel staan hier voor een spotprijsje te huur of zijn soms zelfs gratis te lenen. Deze app is erg eenvoudig te gebruiken, omdat je kunt filteren op woonplaats en kunt invullen waar je naar op zoek bent. Zo geeft de app je direct een lijst met opties. Neem contact op met de verhuurder, maak een afspraak en klaar is kees! Zo houd jij jouw spaarpotje in ieder geval in leven.

 

Too Good To Go

Wereldwijd wordt er ⅓ van het voedsel verspild. Hoe zonde! Maar opeens was daar… Too Good To Go. Deze app is specifiek bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan. Vooral bij restaurants en bedrijven wordt aan het eind alles in de prullenbak gegooid. Om dit tegen te gaan, kunnen restaurants, supermarkten en tankstations hun overige voorraad tegen een scherpe prijs weg doen. Dat is mooi voor hen, want ze verdienen er zo toch nog wat aan; en voor ons, want zo eet je wel héél goedkoop. Aan het eind van iedere dag kun je zien wat er nog over is, het reserveren en enorm voordelig ophalen. Een heerlijke avondmaaltijd was nog nooit zo goedkoop! Eet smakelijk alvast.

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Gebruik jij al één (of meer) van deze bespaar-apps?    Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel