Banggood kortingscodes 2024

Banggood kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • -66%
  Banggood Flash Deals: diverse artikelen met korting tot 66%
 • TIP
  Smartphones al voor minder dan €45 bij Banggood
 • TOPDEAL
  Een nieuwe laptop bij Banggood al vanaf €160
 • -10%
  10% extra korting op licht en verlichting met Banggood coupon code
 • -10%
  10% korting op Banggood Sports & Outdoor categorie met coupon code
2.5
342 stemmen
5 64 
4 84 
3 47 
2 23 
1 9 
Hoeveel sterren geef jij Banggood?

Banggood is een in 2006 opgerichte Chinese online shop. De webwinkel kent een assortiment van ruim 70.000 artikelen, waaronder tal van elektronische producten, maar ook bijvoorbeeld sieraden en kleding. Producten kopen gaat bij Banggood.com even eenvoudig als bij een Nederlandse webshop. De leveringstijden zijn uiteraard wel wat langer. De belangrijkste troef van deze Chinese online winkel is, de voor westerse standaarden, zeer lage prijzen. Voor een nóg gunstiger prijsniveau, gebruik je een Banggood coupon code.

Van Xiaomi producten tot pakweg motorhelmen
Via www.banggood.com konden oorspronkelijk vooral elektronicaproducten worden aangeschaft. Tegenwoordig kent de Chinese webshop nog steeds een zeer omvangrijk aanbod van elektronica. Populair zijn met name de producten van Xiaomi, een Chinese fabrikant van onder andere smartphones en tablets. Xiaomi wordt ook wel 'de Apple van China' genoemd, aangezien de nieuwste smartphones van deze fabrikant qua functionaliteiten, vermogen en looks kunnen wedijveren met iPhones. Het belangrijkste verschil tussen beide: een smartphone van Xiaomi kost slechts een fractie van een dure iPhone. Behalve smartphones en tablets worden ook tal van andere bijzondere Chinese gadgets verkocht bij Banggood.com. Het assortiment blijft voorts niet tot elektronica beperkt, maar omvat vrijwel elk denkbaar consumentenproduct, uiteenlopend van kleding en tassen tot speelgoed en auto- of motoraccessoires.

Snel en eenvoudig shoppen bij wholesale China
Het doorzoeken van het assortiment van www.banggood.com gaat zeer eenvoudig. Wat China shopping bij Banggood extra eenvoudig maakt, is dat de website ook in het Nederlands beschikbaar is. Voorts zijn alle producten onderverdeeld in overzichtelijke hoofd- en subcategorieën. Zoek je bijvoorbeeld een powerbank, klik dan in het hoofdmenu op 'Telefoons en Accessoires' en vervolgens op 'Powerbanks'. Hierna kan je bijvoorbeeld nog aangeven naar welk merk je op zoek bent en of de powerbank bijzondere functionaliteiten moet kennen. Weet je al precies welk product je zoekt? Gebruik dan de handige zoekfunctie. Type je hier bijvoorbeeld 'Xiaomi mi 4' (de Chinese 'kloon' van de iPhone 6) in, dan wordt dit product meteen in het assortiment gevonden.

Betalen en levering bij Banggood Nederland
Betalen gaat bij Banggood.com net als bij een Nederlandse webshop: je voegt de producten aan je winkelwagen toe en je rekent af. De betaling kan worden verricht met PayPal of creditcard, maar ook het voor Nederlanders vertrouwde iDEAL is beschikbaar. De leveringstijd kan vervolgens zeven werkdagen bedragen, maar ook twintig werkdagen. Dit hangt af van de opslagplaats waar het bestelde product zich bevindt. Koop je een product dat is opgeslagen in de Banggood EU warehouse, dan bedraagt de leveringstijd 7-10 werkdagen. Moet het product daarentegen vanuit China worden verzonden, dan kost de levering 7-20 dagen. Je kunt in dit geval wel (tegen bijbetaling) voor een 'priority direct mail' kiezen, zodat de leveringstijd wordt verkort tot 7-12 werkdagen.

Coupon code Banggood voor nóg meer voordeel
De prijzen zijn bij www.banggood.com al spectaculair laag, maar extra korting is natuurlijk nooit weg. Gebruik een Banggood coupon code om te profiteren van één van de bijzondere acties van deze Chinese webshop. Alle coupon codes en andere aanbiedingen van Banggood vind je op Goedkoop.nl. Met Goedkoop.nl mis je zodoende nooit meer een promotieactie van deze gunstige Chinese webwinkel.

Wat vind jij van Banggood?