Beekse Bergen kortingscodes 2023

Beekse Bergen kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €2,50
  Bestel je Beekse Bergen tickets online en bespaar tot €2,50!
 • TOPDEAL
  Beekse Bergen verwelkomt drie leeuwenwelpjes! Kom ze bekijken!
 • TOPDEAL
  365 dagen genieten bij Beekse Bergen! Ontdek het dagprogramma.
 • TOPDEAL
  Beestachtig besparen met de Beekse Bergen jaarkaart!
 • -15%
  Tijdelijk 15% vroegboekkorting op je Beekse Bergen tickets
2.7
282 stemmen
5 54 
4 67 
3 55 
2 21 
1 7 
Hoeveel sterren geef jij Beekse Bergen?

Laat je verrassen in Safaripark Beekse Bergen! Beleef samen een onvergetelijk avontuur waarbij het beleven centraal staat. Maak een bijzondere reis mee waarbij je oog in oog komt met de prachtigste wilde dieren.

Dieren
Safaripark Beekse Bergen is het thuis van meer dan 150 verschillende diersoorten. Zo vind je er bijvoorbeeld de macho Westelijke Laagland gorilla’s of de kleine schattige doodshoofdaapjes. Majestueuze jachtluipaarden vliegen je voorbij en de nijlpaarden liggen lekker te chillen in het water.

Beekse Bergen Safaripark
Beleef de safari op jouw eigen manier. Of je nou met je auto door de dierentuin wil crossen, vanuit een bus de giraffes wilt aanschouwen of je wandelschoenen aantrekt en op pad wil gaan om zo dichtbij mogelijk te komen. Alles kan en alles mag! Met een dagentree ticket voor Beekse Bergen mag je gebruik maken van (bijna) alle safarimogelijkheden naar keuze.

 • Autosafari: Met de auto bepaal je je eigen tempo en neem je waar jij wil een extra lange pauze. Doordat je onafhankelijk bent kom je op plekjes waar anderen omheen rijden! Beleef het échte safarigevoel binnen je eigen auto.
 • Bootsafari: Het geluid van het water om je heen, het uitzicht over een Savannah en uiteindelijk oog in oog met een gazelle. Een bootsafari biedt jou een reis die je je nog lang zal herinneren.
 • Bussafari: Safari op wielen beleven maar gebonden aan het openbaar vervoer? Geen enkel probleem. De bus brengt jou op unieke plekken waardoor jij een onvergetelijke tijd tegemoet krijgt.
 • Wandelsafari: Heb je je wandelschoenen al klaargelegd? De wandelsafari is enkel geschikt voor de échte durfal! Leg een goede bodem met een stevig ontbijt en trek de safari door op je eigen kracht.
 • Kanosafari: Voel je één met de natuur dankzij de kanosafari! Samen met een begeleidende ranger vaar je in je kano van plek tot plek en ontdek je de safari op een unieke manier. De kanosafari is mogelijk van april tot oktober en beschikbaar vanaf 20 personen. Let op: Voor de kanosafari worden additionele kosten in rekening gebracht.
 • Roofvogelsafari: Ontdek de roofvogelsafari en sta versteld van de grootte en snelheid van deze reusachtige vogels. Vier hier je kinderfeestje of neem een meeloopdag, op deze manier beleef je de roofvogelsafari optimaal.

Vakantiepark Beekse Bergen
Overnachten in de Beekse Bergen? Dat is zeker mogelijk. Na één dag heb je namelijk zeker nog niet alles gezien. Er zijn verschillende accommodaties aanwezig op het Beekse Bergen park. Denk aan luxe lodges met uitkijk op de safari, een grote groepslodge waar de hele vriendenclub in past of een originele boomhutlodge waar al je kinderdromen werkelijkheid worden. Een weekendje weg met de kids? Ook daar heeft Beekse Bergen de perfecte plaats voor. De kidslodge is speciaal gemaakt en ontworpen voor gezinnen die zich niet willen vervelen!

Korting Beekse Bergen
Ben je overtuigd dat Beekse Bergen jouw nieuwe favoriete stekkie wordt? Tijd voor een kaartje! Voor je direct je portemonnee opentrekt, neem je eerst even een kijkje op Goedkoop.nl. Hier bundelen we alle acties en promoties. Van een Beekse Bergen korting op accommodatie tot een Beekse Bergen korting op dagentree. Ook vind je hier alle informatie om jezelf te verzekeren van een geslaagde dag.


Wat vind jij van Beekse Bergen?