ANWB kortingscodes 2024

ANWB kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • -50%
  Niet te missen aanbiedingen tot -50% in de ANWB webwinkel
 • €60
  Wegenwacht van de ANWB al vanaf €60 per jaar - boordevol voordeel
 • -40%
  ANWB Jongerenvoordeel cadeaulidmaatschap: -40% & Trouwe-Ledenvoordeel
 • -5%
  ANWB-verzekeringen standaard 5% korting voor leden
 • -30%
  Tot 30% korting op skibroeken en -jassen bij ANWB
2.4
311 stemmen
5 54 
4 69 
3 54 
2 17 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij ANWB?

De in 1883 opgerichte ANWB is één van de bekendste organisaties in Nederland. Minder bekend is dat de ANWB niet alleen automobilisten ondersteunt met informatie en een wegenwacht, maar ook onder andere vakantiereizen, autoverzekeringen en creditcards aanbiedt waarbij leden van een fraaie ANWB korting profiteren. Daarnaast is via www.anwb.nl een online shop te vinden met kaarten, winterbanden, koffers en veel meer. Voor zijn leden hanteert de bond altijd scherpe prijzen. Voor wie op zoek is naar nóg meer korting, is er bovendien de ANWB kortingscode.

ANWB wegenwacht
De grote vrees van elke automobilist is om hulpeloos langs de weg te staan met een defecte auto. ANWB lid worden betekent dat je altijd de pechlijn van de ANWB kan bellen waarna de wegenwacht snel ter plaatse is om je te helpen. Voor mensen die veel op reis zijn buiten Nederland of voor bijvoorbeeld zakelijke automobilisten zijn er op ANWB.nl speciale pakketten te vinden. Deze zijn veelal wat duurder, maar hier staat extra ANWB ledenvoordeel tegenover, zoals een wegenwachtdekking in heel Europa of een vervangende auto bij ernstige schade aan je auto. Jongeren (24 jaar of jonger) hebben extra ANWB voordeel, aangezien zij slechts ongeveer de helft van de reguliere prijs betalen.

ANWB autoverzekering en vakantiereis
Via www.anwb.nl kan je ook een autoverzekering afsluiten met een no-claim korting tot 80%. Indien je bij de bond een autoverzekering afsluit, mag je bovendien altijd de wegenwacht bellen in geval van autopech. Daarnaast ontvang je een vervangende auto wanneer je eigen auto wordt gerepareerd. Alle voorwaarden en de premiehoogtes kan je eenvoudig naslaan op de ANWB website. Op ANWB.nl sluit je ook een autoverzekering af in slechts een paar minuten. Eenmaal op deze website kan je ook zeer eenvoudig een ANWB vakantie boeken. Op de site van de ANWB vind je een reisaanbod, uiteenlopend van autovakanties tot cruises. Daarnaast vind je hier ANWB aanbiedingen voor binnenlandse reizen, maar ook voor reizen naar verre oorden, zoals Indonesië, Japan of Zuid-Afrika.

VISA card ANWB: voordelen creditcard ANWB
Als lid van de bond kan je ook via ANWB.nl een ANWB creditcard aanvragen. Hierbij kies je tussen een Visa Gold Card of een reguliere Visa Card. De Gold Card kent een ruimer bestedingslimiet en een uitgebreidere aankoopverzekering, maar ook een hogere jaarbijdrage. Voor jongeren (tot en met 24 jaar) is er een speciale creditcard met een lager inkomensvereiste, maar ook een lagere bestedingslimiet. Deze ANWB Visa creditcard komt met €15 tegoed en een aflevergarantie. Bezoek www.anwb.nl om alle verschillen tussen de ANWB creditcards door te nemen.

Kortingscode ANWB voor extra aanbiedingen
De bond kent inmiddels meer dan vier miljoen leden. Al deze leden profiteren met regelmaat van bijzondere ANWB acties waarmee zij bijvoorbeeld tegen extra gunstige tarieven een leuk weekendje weg boeken of diverse reisartikelen aanschaffen. Wil je nooit meer het risico lopen dat je deze aanbiedingen of kortingsacties mist? Breng dan met regelmaat een bezoek aan deze pagina van Goedkoop.nl. Hier vind je onder andere een ANWB kortingscode die je kan gebruiken in de ANWB online shop. Zo koop je bijvoorbeeld met een fraaie korting ANWB reisboeken.

Wat vind jij van ANWB?