Borrel Experience kortingscodes 2023

Borrel Experience kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Assortiment

Borrel Experience biedt allerlei verschillende soorten borrelboxen aan. Het assortiment bestaat uit 5 verschillende dingen: de maand special, complete experience, summer experience, borrelpakketten en extra aanvullingen. Deze boxen zijn allemaal verschillend en zo samengesteld dat ze altijd voor een goede verzorgde borrel zullen zorgen. Doordat de boxen al kant-en-klaar zijn, hoef jij dus zelf niet meer heel de supermarkt door te  gaan. Scheelt een hoop tijd en moeite, vind je niet?

Een borrel experience bestellen

Het bedrijf is gevestigd in Haarlem en bezorgt borrelboxen door heel Nederland. Let op: bestel wel op tijd! Borrel Experience heeft het druk met alle bestellingen en PostNL heeft het vaak ook. Door deze combinatie is het verstandig om rekening te houden met 2 of 3 werkdagen levertijd. De bestellingen worden allemaal gratis bezorgd, waardoor het dus ideaal is om het aan huis te laten bezorgen. Met behulp van een track & trace wordt je op de hoogte gehouden over wanneer je pakket arriveert.
Je kan ook een borrelbox cadeaukaart kopen, die je dus tijdens een leuke gelegenheid aan iemand kunt geven! Een ideaal cadeau, aangezien diegene zelf zijn borrelbox kan samenstellen en er later met volle teugen van kan genieten.

Offerte aanvragen

Heb je het assortiment eens bekeken en is het niet precies wat je zoekt? Dat is geen probleem, want je kunt het bedrijf makkelijk contacteren en een offerte aanvragen. Met behulp van deze offerte kun jij duidelijk aangeven wat jij wel en niet wilt, en aan de hand daarvan helpen zij je verder. Zo kun je bijvoorbeeld minder drank in de box willen en meer hapjes, of misschien juist andersom. Borrel Experience kan bijna alles wel waar maken, dus wees niet bang dat iets niet gaat lukken!

Korting Borrel Experience

Houd jij nu van borrelen en klinkt dit allemaal wel heel erg handig? Houd dan vooral Goedkoop.nl in de gaten, want hier verschijnen vaak kortingscodes waarmee je dus nog voordeliger kunt winkelen. Zodra er een nieuwe kortingscode of promotie is zal je deze meteen op onze website kunnen vinden. Hierdoor mis je dus nooit een kans om goedkoper uit te zijn! Blijf op de hoogte en we wensen je alvast veel shopplezier!

0.0
33 stemmen
5 0 
4 0 
3 0 
2 0 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Borrel Experience?
Borrel Experience is voortgekomen uit de liefde voor borrelen. Zij zien borrelen niet alleen als een gelegenheid om te drinken en te eten, maar ook iets wat enorm veel vreugde en gezelligheid met zich meebrengt. Tijdens het borrelen worden mensen vaak onbewust met verbonden. Door hun liefde voor het borrelen zijn dan ook de borrelboxen ontstaan. Met behulp van deze boxen zul je ontspannen een borrel kunnen houden, zodat je er met volle teugen van kunt genieten. Het bedrijf werkt samen met Hapjes aan Huis en Olijck. Dit is een cateringbedrijf wat veel biedt op het gebied van hapjes. Dit samenwerkingsverband is sinds 2008 op volle toeren. Zij verzorgen voor minstens 85.000 mensen per jaar catering op verschillende locaties in Nederland. Benieuwd naar wat je precies moet halen om er een succesvolle borrel van te maken? Lees dan gauw verder.
Wat vind jij van Borrel Experience?