Cofaro.com kortingscodes 2024

Cofaro.com kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Cofaro (Keukenmarkt) Nederland bezorgt je bestelling gratis
 • €10,49
  Keukenkranen vanaf amper €10,49 bij Keukenmarkt
 • €6,50
  Afvalemmers vanaf €6,50 bij Keukenmarkt
 • -10%
  Nu 10% korting op alle barbecues met kortingscode Cofaro.com!
1.0
645 stemmen
5 29 
4 34 
3 26 
2 16 
1 229 
Hoeveel sterren geef jij Cofaro.com?

Cofarocom, voorheen bekend als Keukenmarkt, is een webshop die keukengerelateerde producten verkoopt uiteenlopend van keukengerei tot inbouwaccessoires. Deze keukenwinkel bestaat al veertig jaar, maar groeit nog steeds. Zo won deze keukengigant in 2013 nog een prijs voor de snelst groeiende onderneming in Limburg. Cofaro.com dankt deze blijvende groei aan een uitgebreid assortiment, een vriendelijke klantenservice maar vooral aan aantrekkelijke prijzen. Als webshop kent Cofaro / Keukenmarkt Nederland immers minder kosten dan haar reguliere concurrenten, zodat zij scherpe tarieven kan hanteren. Wie nóg lagere prijzen wil, gebruikt de Cofaro kortingscode.

Divers aanbod accessoires keuken
Het brede aanbod van Cofaro loopt uiteen van accessoires waarmee een keuken kan worden verbeterd tot allerlei kookgerei zoals kookpannen en snijplanken. Bovendien worden hier artikelen van uiteenlopende merken verkocht. Zo zijn in de webshop alleen al rond de tien verschillende merken snijplanken te vinden. Bij andere keukenaccessoires, zoals afvalemmers, bestaat zelfs de keuze uit meerdere types, (van vrijstaande tot ingebouwde emmers) waarbij van elk type meerdere merken worden aangeboden. Deze keukengigant verkoopt ook elektrische apparatuur uiteenlopend van blenders en staafmixers tot waterkokers en koffiemachines. Om deze apparaten eenvoudig in de keuken te kunnen gebruiken, worden ook verschillende soorten stopcontacten verkocht. Op www.cofaro.com, voorheen www.keukenmarkt-nederland.nl, kan je eenvoudig het gehele assortiment doorbladeren aangezien alle producten zijn ondergebracht in overzichtelijke categorieën.

Een klantvriendelijke verkoper van keukenspullen
Alle bij Cofaro.com gekochte producten mogen binnen dertig dagen en zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. Daarnaast kan de webshop dankzij haar grote voorraden gunstige levertijden hanteren. De kookspullen kunnen ook worden opgehaald bij de opslagplaats/showroom in Zuid-Limburg. Indien een klant de keukenonderdelen wil bezichtigen alvorens deze te bestellen, dan kan hier eveneens een afspraak voor worden gemaakt bij de zowel per e-mail als telefonisch bereikbare klantenservice. Voorts is deze webshop aangesloten bij zowel de Thuiswinkel Waarborg als bij het Webshop Keurmerk.

Lage prijzen voor keukenartikelen van hoge kwaliteit
Als webshop met weinig overheadkosten slaagt Cofaro.com erin om haar producten veelal tegen lagere prijzen aan te bieden dan haar concurrenten met fysieke winkels. Bovendien is de verzending van de aangeschafte keukenbenodigdheden altijd gratis wanneer voor minstens twintig euro wordt ingekocht. Betalen voor de kookaccessoires kan niet alleen met iDEAL en creditcard, maar ook met onder andere PayPal en Overboeking. Betaling achteraf, na ontvangst van de bestelde kookapparatuur, is ook mogelijk wanneer met Klarna wordt betaald. Op www.cofaro.com zijn de exacte voorwaarden die hierbij gelden te vinden.

Kortingscode Cofaro voor extra lage prijzen
Keukenmarkt / Cofaro verrast haar klanten met regelmaat met kortingen, uiteenlopend van aanzienlijke besparingen op apparaten voor in de keuken tot een keukenkraan aanbieding. Om er zeker van te zijn dat geen enkele kortingsactie ongemerkt aan je voorbij trekt, houd je behalve www.cofaro.com ook Goedkoop.nl nauw in de gaten. Op deze website kan je bijvoorbeeld een Cofaro kortingscode vinden voor allerlei nuttige keukenbenodigdheden. De kortingscode Cofaro kan ook een gratis verzending of een andere interessante besparing inhouden, dus het loont zich om regelmatig op Goedkoop.nl te kijken voor de nieuwste kortingcodes van deze keukengigant.

Wat vind jij van Cofaro.com?