Coop kortingscodes 2024

Coop kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Gratis bezorging van je boodschappen bij Coop
 • TOPDEAL
  Online sparen bij Coop voor korting op webshops
 • TOPDEAL
  Meer dan 90 scherpe acties en ronde prijzen bij Coop
 • GRATIS
  Shop nu Coolbest smoothies 1+1 gratis bij Coop
 • -25%
  25% korting op het complete Fairtrade-assortiment bij Coop
0.1
71 stemmen
5 1 
4 0 
3 0 
2 0 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Coop?

Coop is een coöperatie van supermarkten, de winkels dragen de namen Coop, CoopCompact en Coop Vandaag. De ruim 300 supermarkten liggen verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd eentje bij jouw in de buurt! Als coöperatie weet Coop als geen ander wat de kracht van samen betekent. Samenwerken doet Coop dan ook al 125 jaar als geen ander. Niet alleen met haar Coop-ondernemers en werknemers, maar ook met de Coop-leden, consumenten, lokale scholen en goede doelen.

Een stukje geschiedenis

Coop bestaat al sinds 1891 en is ontstaan in de tijd dat fabrieksarbeiders in opstand kwamen tegen de lage lonen en de hoge prijs van levensmiddelen. Om die reden begonnen mensen destijds samen winkeltjes. Als je lid was, kon je er tegen een goede prijs levensmiddelen kopen. Er kwamen steeds meer van dit soort lokale en regionale samenwerkingsverbanden of coöperaties, en in de jaren zestig werden de meeste ervan verenigd in Coop Nederland. Na een fusie in 2001 met ondernemerscoöperatie Codis, is het Coop van nu ontstaan: een eigentijdse supermarktorganisatie waarin consumenten en ondernemers met aandacht voor mens en maatschappij samenwerken!

Coop en duurzaamheid

Duurzaamheid en oog voor de maatschappij zijn belangrijke waarden voor Coop. De organisatie vindt maatschappelijk ondernemen heel natuurlijk en probeert zo betrokken mogelijk te zijn bij haar klanten, medewerkers en de lokale omgeving. Ook met haar producten wil Coop het verschil maken, door onder meer duurzaam in te kopen en door met haar aanbod een gezonde levensstijl te bevorderen bij klanten. Zo introduceert Coop geregeld nieuwe of verbeterde producten en steeds meer producten die uit plantaardig in plaats van dierlijk eiwit bestaan, zoals vleesproducten die voor 30% uit groente bestaan. Bovendien worden de Coopshoppers op duurzame wijze geproduceerd en zijn de plastic draagtasjes klimaatneutraal.

Het assortiment van Coop

Je vindt bij Coop een breed assortiment. Zo heeft Coop niet alleen alle bekende A-merken in huis, maar ook haar eigen huismerken en goede budgetmerken zijn in alle Coop-winkels te vinden. Behalve een divers aanbod aan houdbare producten, heeft elke Coop-winkel iedere dag verse brood-, fruit-, groente-, kaas- en vleesproducten. Coop heeft verder een eigen kwaliteitslabel, voor producten die met zorg en aandacht geproduceerd zijn of die zich onderscheiden qua smaak of bereidingswijze. Laat je verrassen en probeer deze Top! producten eens!

Winkelen met korting

Coöperatie staat voor samenwerking. En door samen te werken, kun je voordelen realiseren. Coop realiseert niet alleen financiële voordelen, maar ook voordelen op het sociaal-maatschappelijk vlak. Doordat de winst die het bedrijf maakt niet wordt uitgekeerd, maar in het bedrijf wordt geïnvesteerd, heeft Coop meer oog voor de lange termijn en kunnen er duurzamere keuzes gemaakt worden. Dit alles is uiteindelijk het meest voordelig voor de klanten en ondernemers van Coop. Coop heeft dan ook altijd goede acties in petto voor haar leden en klanten. In de wekelijkse coop folder vind je de meest actuele coop aanbiedingen, afgeprijsde artikelen, producten die tijdelijk in de reclame zijn en verschillende acties, waaronder de ‘2 + 1 gratis’ en ‘1 + 1 gratis’ acties, die geldig zijn voor diverse producten. Bovendien heeft coop geregeld een actie waarbij de bezorging van je boodschappen gratis is. Ten slotte kun je ook op onze website geregeld scherpe aanbiedingen vinden voor Coop. Sla dus je slag en kijk geregeld in de online Coop folder en op Goedkoop.nl voor nóg meer voordeel bij Coop!

Wat vind jij van Coop?