Douwe Egberts kortingscodes 2024

Douwe Egberts kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Spaar mooie cadeaus met Douwe Egberts spaarpunten
 • €30
  Je Douwe Egberts koffiezetapparaat GRATIS verzonden v.a. €30
 • €10
  2000 Douwe Egberts punten = €10 korting op vele cadeaus!
1.6
120 stemmen
5 27 
4 9 
3 6 
2 2 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Douwe Egberts?

Goede koffie is voor iedere koffieliefhebber belangrijk. En welke koffie is er nu beter dan de oer-Hollandse Douwe Egberts koffie, de koffie die al sinds 1753 bestaat? Het merk is al die tijd blijven bestaan doordat het met zijn tijd is meegegaan en het merk weet inmiddels wel wat nodig is om goede koffie te kunnen zetten. Ben je benieuwd naar het verhaal van Douwe Egberts en wil je weten hoe je deze koffie tegen een zacht prijsje kunt krijgen via Goedkoop.nl? Lees dan snel verder!

Het verhaal van Douwe Egberts
Toen het bedrijf 265 jaar geleden werd opgericht, ging het om een klein kruidenierszaakje in een dorpje in Friesland, waar Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses producten verkochten die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’. Het ging daarbij met name om koffie, thee en tabak. Uiteindelijk krijgt het stel een zoon, Douwe Egberts, die vanaf 1780 bij zijn ouders in de zaak gaat werken. In de jaren die volgen doorstaat het bedrijf onder andere de Franse overheersing en twee wereldoorlogen.

Het bedrijf kent sinds 1924 een systeem om klanten aan de producten van Douwe Egberts te binden en daarmee is het ‘t oudste nog actieve spaarsysteem van Nederland. Meer dan 60% van alle Nederlandse huishoudens spaart nog altijd Douwe Egberts punten en daarmee zijn de spaarpunten Douwe Egberts bekendste actie tot nu toe.

Douwe Egberts anno nu
Na succesvolle overnames van onder andere koffiemerk Van Nelle en suikervervanger Natrena en het op de markt brengen van het eerste snelfilter koffiezetapparaat, brak er een nieuw tijdperk aan voor Nederlandse koffieliefhebbers toen Douwe Egberts Senseo introduceerde in 2001, in samenwerking met elektronicaconcern Philips. Ineens kon men één kopje koffie per keer zetten en daarbij kon ieder ook nog eens zijn favoriete variant van de Douwe Egbert pads kiezen. Tegenwoordig produceert het bedrijf behalve pads ook capsules, die te gebruiken zijn in koffietoestellen van Nespresso.

Douwe Egberts assortiment
Het assortiment van Douwe Egberts is inmiddels uitgegroeid tot waarschijnlijk het meest complete assortiment op het gebied van koffie. Wil je goedkope Douwe Egberts capsules bestellen, ben je op zoek naar een Douwe Egberts koffiezetapparaat of wil je Douwe Egberts punten inleveren? Het kan allemaal via de Douwe Egberts webshop. In deze webshop, maar ook bij tal van andere shops vind je onder andere de volgende producten:

 • Douwe Egberts pads
 • Douwe Egberts capsules
 • Douwe Egberts Ice Coffee
 • Douwe Egberts koffiemachine
 • Douwe Egberts koffiebonen
 • Douwe Egberts filterkoffie
 • Douwe Egberts verwenkoffie

Douwe Egberts Acties
Als je op zoek bent naar de Douwe Egberts aanbieding van het moment of naar de nieuwste acties op het gebied van Douwe Egberts koffie, ben je bij Goedkoop.nl aan het goede adres. Goedkoop.nl houdt namelijk de acties van het koffiemerk nauw in de gaten, zodat jij geen enkel voordeel hoeft te missen. Koop bijvoorbeeld je koffiepads tegen een zeer voordelig tarief en laat ze bij je thuisbezorgen, of krijg een aantrekkelijke korting op je Philips Senseo Switch koffiezetapparaat. Shop jouw Douwe Egberts producten dus nu via Goedkoop.nl en doe er je voordeel mee!

Wat vind jij van Douwe Egberts?