Helpling kortingscodes 2018

Helpling kortingscodes 2018

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje
 • TIP
  Geldig tot 10 jun 2018 Binnen 60 seconden een schoonmaakhulp regelen via Helpling
  Naar aanbieding
 • €14,90
  Geldig tot 10 jun 2018 Eenmalig een poetshulp vanaf €14,90 per uur via Helpling
  Naar aanbieding
 • €13,90
  Geldig tot 10 jun 2018 Wekelijks een lokale schoonmaker vanaf €13,90 per uur via Helpling
  Naar aanbieding

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €15
  Helpling schoonmaakhulp: -€15 met kortingscode op boeking
  Verlopen op 5 jan 2017
 • €15
  Voordeelvoucher: €15 korting op je eerste boeking bij Helpling
  Verlopen op 13 jan 2017
 • GRATIS
  Helpling kortingscode: 1 uur gratis op je 1e schoonmaakbeurt
  Verlopen op 1 mrt 2017
 • €15
  €15 korting op je eerste Helpling boeking
  Verlopen op 1 apr 2017
 • €5
  -€5 op 1e boeking schoonmaakhulp via Helpling
  Verlopen op 1 jul 2017
 • €15
  Bespaar nu €15 op poetshulp met Helpling promo code
  Verlopen op 21 mei 2017
 • €20
  Hulp bij de schoonmaak! -€20 op boeking met Helpling promo code
  Verlopen op 19 jun 2017
 • €15
  Helpling promo code voor €15 korting op je eerste boeking
  Verlopen op 21 jul 2017
 • -€20
  Promocode Helpling: €20 cadeau bij je eerste herhaalboeking
  Verlopen op 17 aug 2017
 • €15
  Promo code voor €15 korting op je eerste Helpling boeking
  Verlopen op 21 sep 2017
3.6
165 stemmen
5 30 
4 71 
3 42 
2 16 
1 6 
Hoeveel sterren geef jij Helpling?
Laatste update: 22 februari 2018

Helpling is een in 2014 opgericht online bedrijf dat particulieren (en bedrijven) helpt om eenvoudig en snel een schoonmaakster (of schoonmaker) te vinden. Dit in Berlijn gevestigde e-commercebedrijf breidde na het succes in Duitsland al snel uit naar onder andere Oostenrijk, Frankrijk en Zweden. Via Helpling.nl kan je ook in Nederland een schoonmaakster vinden. Je profiteert dan van alle voordelen van samenwerken met een professionele organisatie, zoals een beschikbare klantenservice en controle op kwalitatieve en betrouwbare schoonmakers. Wil je deze website uitproberen en tegelijkertijd van een promotieactie profiteren? Gebruik dan een Helpling promo code.

Schoonmaakster gezocht? Hoe Helpling je kan helpen
Een huishoudhulp vinden, gaat bij www.helpling.nl in drie eenvoudige stappen. Allereerst vul je de postcode van je woning in. Het online schoonmaakbedrijf is actief in steeds meer Nederlandse steden, zodat Helpling.nl voor meer en meer Nederlanders een schoonmaakster uit de eigen regio kan vinden. Vervolgens geef je aan hoe vaak en voor hoeveel uur je de schoonmaakster nodig hebt. Tot slot vul je de dag en het tijdstip in die jou het best uitkomen. De website vindt dan binnen een minuut een, bij jouw voorkeuren passende, schoonmaakster. Zij (of hij) komt dan op de afgesproken dag(en) je huis schoonmaken. Mocht je tijdens dit proces vragen hebben, dan kan je per mail met Helpling contact opnemen. Vragen worden doorgaans binnen vierentwintig uur beantwoord, ook in het weekend.

Hoe het uurloon huishoudelijke hulp wordt bepaald
Het prijsniveau hangt af van twee factoren: de regio waarin je woont en of je een vaste dan wel eenmalige huishoudelijke hulp zoekt. Via www.helpling.nl vind je namelijk zowel hulp voor een eenmalige grote schoonmaak als een vaste schoonmaakster die enkele keren per maand je woning weer op orde brengt. Eenmalig een schoonmaakster inhuren biedt extra flexibiliteit, maar een vaste schoonmaakster is (per uur) goedkoper. Het prijsniveau begint dan namelijk bij €13,90 per uur, in plaats van €14,90 per uur bij een eenmalige schoonmaakhulp. Bovendien kan je bij een vaste huishoudhulp altijd voor dezelfde schoonmaakster kiezen en indien nodig eenvoudig afspraken verzetten. Ter indicatie, vind je op de website per woningoppervlakte hoeveel uur het schoonmaakwerk doorgaans duurt.

Voordelen van hulp in de huishouding via Helpling
Je kunt langs verschillende wegen een schoonmaakhulp vinden, maar de website www.helpling.nl is de eenvoudigste en veiligste keuze. Eenvoudig, aangezien een schoonmaakster boeken volledig via de website gaat. Het betalen voor het poetsen gaat eveneens online, bijvoorbeeld met iDEAL. Daarnaast worden alle schoonmaaksters gescreend om er zeker van te zijn dat elke huishoudhulp, ook wel Helpling partner genoemd, betrouwbaar is en het vereiste werk kan verrichten. Bij de screening wordt bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent Gedrag vereist en worden referenties gevraagd en nagetrokken.

Promo code Helpling voor bijzondere aanbiedingen en meer
Helpling.nl verrast geregeld met voordelige acties waar je met een Helpling promo code van kunt profiteren. Zo bespaar je bijvoorbeeld een mooi bedrag uit met een Helpling kortingscode. Al deze codes en overige aanbiedingen van Helpling vind je overzichtelijk verzameld op Goedkoop.nl. Houd deze website dus goed in de gaten wanneer je naar een extra voordelige schoonmaakhulp op zoek bent.

Wat vind jij van Helpling?