Logistiekconcurrent.nl kortingscodes 2023

Logistiekconcurrent.nl kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  GRATIS verzending bij Logistiekconcurrent.nl
 • TOPDEAL!
  Logistiekconcurrent.nl: Voorraad-artikelen vóór 18u besteld = volgende werkdag geleverd!
 • SALE!
  MEGA korting in de Logistiekconcurrent.nl uitverkoop
 • -5%
  5% korting op alle spanbanden met Logistiekconcurrent.nl kortingscode
 • TOPDEAL
  Logistiekconcurrent.nl Weekdeal: iedere week een nieuwe korting!
2.5
178 stemmen
5 62 
4 21 
3 13 
2 2 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Logistiekconcurrent.nl?

Met de oprichting van Logistiekconcurrent in 2012 werd een webshop van formaat geboren voor de logistieke sector. Op www.logistiekconcurrent.nl vinden transporteurs, verladers en andere dienstverleners in de logistiek op één adres alles wat ze maar nodig hebben om hun bedrijf te kunnen runnen. De webshop is dé leverancier voor logistieke gebruiksartikelen waar alles te krijgen is om te voorzien in de specifieke behoeftes van alle soorten transportbedrijven.

Van alle markten thuis
Of je nu op zoek bent naar kantoorartikelen, pallets, spanbanden of inpaktafels, je zult het vinden op Logistiekconcurrent.nl, samen met nog duizenden andere artikelen die je als transporthandel of logistiek bedrijf nodig hebt. Logistiekconcurrent.nl is een succesvol internationaal bedrijf dat zowel in Nederland en België als in Luxemburg klanten heeft. Het grote aanbod bevat onder meer de volgende producten:

 • Logistiekconcurrent.nl vrachtbrieven
 • Logistiekconcurrent.nl spanbanden
 • Logistiekconcurrent.nl gevaaretiketten
 • Logistiekconcurrent.nl pallets
 • Logistiekconcurrent.nl verpakkingen
 • Logistiekconcurrent.nl verzegelingen
 • Logistiekconcurrent.nl magazijnartikelen
 • Logistiekconcurrent.nl kantoorartikelen
 • Logistiekconcurrent.nl persoonlijke beschermingsmiddelen

Echte vakspecialisten
De twee eigenaren van de webshop www.logistiekconcurrent.nl hadden eerst ieder zelf een eigen transportbedrijf. In 2012 besloten ze beiden hun bedrijven te verkopen en hun krachten te bundelen voor het realiseren van een groothandel voor verbruiksartikelen in de logistieke sector. Het bleek een gat in de markt te zijn. Door de specialistische kennis die ze in huis hadden door hun jarenlange ervaring als eigenaar van een transportbedrijf, wisten ze vanaf het begin precies wat de wensen en behoeften zijn van bedrijven die werkzaam zijn in de logistiek. Doordat ze voor deze bedrijven de mogelijkheid creëerden om hun aankopen op één totaal adres te doen, konden deze bedrijven enorm veel tijd- en verzendkosten besparen.
Zo werd Logistiekconcurrent.nl voor veel bedrijven de vaste leverancier voor hun logistieke verbruiksartikelen.

Service waar je u tegen zegt
Logistiekconcurrent.nl stelt de klant centraal, staat garant voor kwaliteitsproducten en hecht veel waarde aan het verlenen van topservice.
Zo leveren ze bestellingen gegarandeerd op tijd en heb je de bestelde artikelen altijd de volgende werkdag in huis als je voor 18.00 uur bestelt. Verder betaal je als service van de zaak geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 75 euro. Het bedrijf is er verder op gefocust om altijd direct uit voorraad te kunnen leveren via hun grote distributiecentrum, zodat klanten nooit onnodig lang hoeven te wachten op hun bestelde producten.

Scherpe prijzen voor logistieke deals
Ten slotte is www.logistiekconcurrent.nl ook nog één van de goedkoopste, doordat ze andere spelers op de markt nauwgezet in de gaten houden en ernaar streven om altijd koploper te zijn met het beste productaanbod voor de beste prijs. Het bedrijf kent de markt op haar duimpje en weet dus als geen ander wat ze in huis moet halen. Mede hierdoor kan Logistiekconcurrent.nl euro’s goedkoper zijn dan andere aanbieders. Logistieke klanten kunnen daar bovenop ook nog geld besparen via een speciale kortingscode. Logistiekconcurrent.nl heeft regelmatig scherpe aanbiedingen voor je klaarstaan, alsook een interessante kortingscode. Houd als transportbedrijf dit overzicht op Goedkoop.nl goed in de gaten, zo kun je de logistiekconcurrent.nl kortingscode niet missen en doe je jouw logistieke aankopen nóg goedkoper!

Wat vind jij van Logistiekconcurrent.nl?