Pampers kortingscodes 2024

Pampers kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €25
  Je Pampers gratis verzonden vanaf €25
 • TIP!
  Koop hier je Pampers billendoekjes altijd met flinke korting!
 • MAANDBOX!
  Bestel hier voordelig je Pampers maandbox
 • -30%
  30% korting op Fresh Clean Pampers babydoekjes
 • -27%
  Hier 27% korting op Pampers Baby Dry luiers!
1.7
129 stemmen
5 23 
4 20 
3 6 
2 1 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij Pampers?

Pampers is met recht het bekendste luiermerk ter wereld te noemen. Het merk werd in de jaren ‘60 opgestart door Victor Mills. Mills was een Amerikaanse scheikundige en tevens opa van enkele kleinkinderen. Mills zocht naar een eenvoudigere manier om zijn kleinzoon van enkele maanden oud een luier om te doen. Dit leidde tot de uitvinding van de wegwerpluier: een ware revolutie in de jaren zestig. Met de hulp van zijn kleinkinderen die fungeerden als proefkonijnen, bleef Victor werken aan zijn ontwerp. Zo werd in 1961, in samenwerking met Procter & Gamble waar Victor Mills toevallig werkzaam was, Pampers geboren.

Nieuwe revolutie
De nieuwe wegwerpluiers waren meteen een hit. Ouders waren direct om toen ze merkten hoe makkelijk het verwisselen van de luier nu werd. Ook vandaag de dag is Pampers nog steeds een begrip in de wereld van ouders. Bij Pampers staat de ontwikkeling van gelukkige en gezonde baby’s centraal. Het merk wil het leven van iedere ouder net even wat makkelijker maken. Want zeg nu zelf, als ouder van een baby heb je het soms al zwaar genoeg toch?

Optimaal comfort
Pampers blijft ontwikkelen en nieuwe producten bedenken die het leven van jou en je kleintje nóg comfortabeler en makkelijker maken. Zo zijn er speciale Pampers Baby Dry luiers ontwikkeld, die beschikken over een beschermende laag lotion die de billetjes van jouw kleintje zacht, glad en verzorgd houden. Pampers luiers helpen jouw baby heerlijk droog de nacht door te komen. Voor peuters zijn er Pampers luierbroekjes. Deze broekjes geven actieve peuters alle beweegruimte die zij nodig hebben en zorgen dat de kleintjes lekker droog kunnen spelen.

Maten
Pampers zijn er dus in allerlei soorten en maten. Zo vind je altijd een luier die perfect zit bij jouw baby. Pampers maten lopen van maat 0 tot en met maat 6:

Pampers maat 0: 1,5 – 2,5 kilo
Pampers maat 1: 2 – 5 kilo
Pampers maat 2: 4 – 8kilo
Pampers maat 3: 6 – 10 kilo
Pampers maat 4: 9 – 14 kilo
Pampers maat 5: 12 – 17 kilo
Pampers maat 6: 13+ kilo

Aanbiedingen
Omdat luiers vaak niet aan te slepen zijn in huis is het fijn dat Pampers vaak acties heeft. Met een aanbieding van Pampers koop je goedkope Pampers en kun je weer lekker een tijdje vooruit. Zo kun je bijvoorbeeld een Pampers maandbox aanschaffen, zodat je in één keer voor de hele maand voorzien bent. Naast luiers die vaak in de aanbieding zijn bij Pampers, heeft Pampers ook regelmatig billendoekjes in de aanbieding. De billendoekjes zorgen voor een efficiënte reiniging, zonder de gevoelige babyhuid te irriteren.

De juiste Pampers
Wil je Pampers kopen, maar weet je niet precies welke versie het beste geschikt is voor jouw baby? Dan kun je bij Pampers allerlei luierinfo verkrijgen. Er staat uitgebreid beschreven welke soorten Pampers er zijn en voor welke baby’s ze geschikt zijn. Als je Pampers met korting wilt aanschaffen is het slim om deze pagina op Goedkoop.nl in de gaten te houden. Hier vind je Pampers aanbiedingen en speciale acties. Zo weet je zeker dat jouw kleintje de beste verzorging krijgt voor de beste prijs.

Wat vind jij van Pampers?