Staples kortingscodes 2024

Staples kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • GRATIS
  Gratis bezorging van je kantoorartikelen bij Staples
 • -70%
  Sale bij Staples, tot 70% korting (OP=OP!)
 • TOPDEAL
  Kerstkortingen bij Staples: dagelijkse benodigdheden met korting!
 • -30%
  Tot 30% korting op grote verpakkingen inkt bij Staples
 • TOPDEAL
  3 halen = 2 betalen op Premium papier met Staples promotiecode
2.3
202 stemmen
5 47 
4 39 
3 18 
2 9 
1 1 
Hoeveel sterren geef jij Staples?

Staples is een in 1986 opgerichte kantoorwinkel. Van oorsprong is dit een Amerikaans bedrijf, maar tegenwoordig is deze kantoorgigant actief in tientallen landen, verspreid over de gehele wereld. Deze kantoorhandel nam in 2008 het Nederlandse bedrijf Corporate Express over en is sindsdien in ons land actief onder de naam Staples Office Centre, al wordt zij ook in Nederland doorgaans kortweg Staples genoemd.

Met een aanbod uiteenlopend van klassieke artikelen zoals papier en schrijfwaren tot allerlei moderne elektronica, bedient de kantoorhandel een breed klantenscala van zowel particulieren als bedrijven. Klanten kunnen hun bestelling eenvoudig plaatsen op de website www.staples.nl. Door bij de bestelling een Staples promotiecode te gebruiken, wordt bovendien een mooi bedrag bespaard.

Kantoorartikelen tegen scherpe prijzen
Als webshop let Staples.nl erop dat haar producten concurrerende prijzen kennen. Zo hanteert deze kantoorhandel standaard prijzen die aanzienlijk beneden de adviesprijs liggen. Op www.staples.nl geldt zelfs een zogeheten 'Laagste prijs garantie'. Dit houdt in dat wanneer je hetzelfde artikel bij een andere winkel tegen een lagere prijs vindt, de webshop haar prijs aanpast. Dit geldt voor alle producten, van schoolartikelen tot bureau accessoires. Mocht je het product al gekocht hebben, dan krijg je het prijsverschil vergoed (mits niet meer dan veertien dagen zijn verstreken sinds de aankoop). Op deze manier weet je zeker dat je bij deze kantoorhandel nooit te veel betaalt.

Van cartridges tot elektronica
Behalve kantoorbenodigdheden, worden op Staples.nl ook inktpatronen voor printers van vrijwel elk merk verkocht, alsmede elektronica uiteenlopend van desktops tot telefoons. Zoek je bijvoorbeeld een specifieke printer, dan is de kans groot dat je deze vindt tussen de honderden verschillende printers die in de webshop van deze kantoorhandel worden verkocht. Ook elektronische kantoorspullen, zoals externe harde schijven of beamers, zijn op Staples.nl in vele soorten en maten te koop. Deze kantoorboekhandel biedt bovendien een breed scala aan diensten voor ondernemers aan, waaronder een print- en kopieerdienst en een incassoservice.

Eenvoudig en snel bestellingen plaatsen 
Een bestelling plaatsen op www.staples.nl is makkelijk en snel. Zo zijn alle producten in logische categorieën verdeeld, zodat je snel het product vindt waarnaar je op zoek bent. Zoek je bijvoorbeeld schrijfgerei, dan kan je met slechts enkele muisklikken een overzicht vinden van alle door deze kantoorgigant verkochte schrijfwaren. Indien je op zoek bent naar bijvoorbeeld een potlood van een bepaald merk, dan kan je dit eveneens aangeven. Dit geldt ook voor het gewenste prijsbereik, de hardheid van het potlood en nog tal van gegevens die de zoektocht eenvoudiger maken. De gekozen producten kan je vervolgens betalen met het vertrouwde iDEAL, maar ook met creditcard of PayPal. Is de bestelling voor 18:00 afgerond, dan heb je de kantoorspullen de volgende dag al in huis.

Promotiecode Staples voor aanbiedingen en acties
Deze kantoorhandel biedt niet alleen een garantie op de laagste prijs, maar met regelmaat worden klanten bovendien verrast met extra kortingen en andere speciale acties. Voorkom dat een gunstige Staples promotiecode ongemerkt aan je voorbijgaat door Goedkoop.nl regelmatig te bezoeken. Op deze bijzonder praktische website vind je namelijk altijd een compleet overzicht van alle promotionele acties en andere aanbiedingen van Staples.

Wat vind jij van Staples?