Richard
Mode & Verzorging / Baby & Kind Leestijd: 2 minuten
Ben je zelf in verwachting van een kind, of bevalt er iemand in je directe omgeving binnenkort van een zoon of dochter? Tijd om op zoek te gaan naar babyspullen; voor jezelf, of als kraamcadeau voor iemand anders. Online vind je tal van lijsten met spullen die iedere baby nodig heeft. Je kunt het hierbij zo duur maken als je zelf wilt; koop je alles nieuw, of zoek je ook naar tweedehands producten? Lees het artikel

Goedkope cadeaus en spullen voor een baby kopen

Leestijd: 2 minuten

Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een tweedehands commode. Ook kleding wordt vaak tweedehands gekocht, op producten na die veel gebruikt worden door de baby. Denk aan een baby badcape, welke je kunt laten voorzien van de naam van de kleine. Het staat je zoon of dochter vast heel leuk en maakt de badcape persoonlijker.

Andere producten nieuw kopen in webshops

Niet alleen een baby badcape kopen veel mensen nieuw. Het geldt bijvoorbeeld ook hydrofiele doeken, welke hard nodig zullen zijn de eerste periode. Door al kort na de positieve zwangerschapstest op zoek te gaan naar aanbiedingen, kun je deze hydrofiele doeken relatief goedkoop in huis halen. Door de negen maanden heen zal er vrijwel zeker een sale worden aangeboden bij webshops met dergelijke artikelen. Het geldt ook voor een speen, verschillende doekjes en bijvoorbeeld luiers voor de kleine. Vooraf kleding kopen is wat lastiger, daar je pas later in de zwangerschap weet wat het geslacht wordt

Kleding tweedehands kopen voordelige keuze

Daarbij is het heel voordelig om losse kledingsetjes tweedehands te bestellen. Er zijn diverse platforms waarop moeders de kleding van hun zoon of dochter tweedehands aanbieden voor maar een paar euro. Het nadeel van het nieuw kopen van kleding is dat je kind de verschillende setjes, vaak maar enkele keren draagt. In veel gevallen is het kind al na een paar weken te groot. Zeker voor de eerste maten geldt daarnaast, dat je mogelijk veel kleding cadeau krijgt als kraamcadeau na de geboorte van de kleine. Wie vindt het immers niet leuk om schattige setjes te shoppen voor een aanstaande moeder?

Voordelige babybox voor aanstaand moeders

Een derde optie om goedkoop te shoppen: vraag een babybox aan. Er zijn verschillende aanbieders van deze babyboxen te vinden, waarbij de doos in veel gevallen gratis aangeboden wordt. In de box vind je naast veel reclame vaak een aantal handige items, die goed van pas zullen komen. Denk aan een speen, een flesje, enzovoorts.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel