Mode & Verzorging / Baby & Kind Leestijd: 2 minuten
Een kerst adventskalender, maar dan net even wat anders dan je gewend bent? Dat is de Goedkoop.nl adventskalender! Niet gevuld met chocolaatjes, verzorgingsproducten of cadeautjes, maar met korting! Elke dag weer een nieuwe korting of een extraatje. Hoe het precies werkt, dat ontdek je hier! Lees het artikel

Met korting aftellen naar kerst; de Goedkoop.nl adventskalender!

Leestijd: 2 minuten

Jeetje wat vliegt de tijd hè?! Het is alweer bijna december en we kunnen dan ook rustig af beginnen te tellen naar kerst. Een gezellige, maar ook dure periode. Om je wat tegemoet te komen in deze maand, hebben wij hier bij Goedkoop.nl, een eigen adventskalender samengesteld. We zijn niet voor niks Goedkoop.nl, dus deze kalender is niet gevuld met lekkers

of verzorgingsproducten, zoals je van andere adventskalenders gewend bent, maar met korting en extra’s. Wat voor cadeautjes? En hoe het werkt? Dat vertellen we je hier!

24 deurtjes = 24 dagen extra korting!

Op 1 december klinkt het startschot. Vanaf dan mag er iedere dag een deurtje geopend worden van de Goedkoop.nl adventskalender. Super spannend! Want dat betekent 24 dagen lang een nieuwe korting of een leuk extraatje. Waar krijg je dan korting op, zul je nu wellicht denken? Wel, op van alles! Je kunt het zo gek niet bedenken of er staat wel een mooi voordeel op je te wachten. Originele, persoonlijke kerstcadeaus, mode, uitstapjes, gratis producten, winacties… Het gaat werkelijk alle kanten op. Zeker de moeite waard dus om iedere dag even een kijkje te nemen.

Gouden tip van Goedkoop.nl

Je vindt onze adventskalender hier! Bekijk snel waarop je vandaag (pas vanaf 1 december) getrakteerd wordt!

Goedkoop.nl Adventskalender

Elke dag even spieken

Welke korting je wanneer kunt verwachten, daar kom je maar op één manier achter! Iedere dag even hier op Goedkoop.nl een kijkje nemen. Is het een korting waar je nu net op hoopte? Bofkont! Doe er gelijk je voordeel mee. Is het een korting of cadeautje waarmee je in principe niet zoveel kunt? Helaas pindakaas, maar niet gelijk getreurd. Misschien dat de andere dagen wel iets voor je in petto hebben. Ben je een keertje vergeten te kijken? Ook dat is in de meeste gevallen niet zo’n groot probleem. Veel van de aanbiedingen lopen langer dan één dag. Dus profiteren kan altijd nog. Maar let wel, een aantal acties duren slechts 1 dag. Wil je deze niet aan je neus voorbij zien gaan? Dan wordt het toch dagelijks kijken!

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke korting hoop jij in deze kalender tegen te komen? Laat het in een reactie onder dit artikel weten. Wij zijn benieuwd!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel