Richard
Mode & Verzorging / Beauty Leestijd: 3 minuten
In een ideale wereld hebben we allemaal een gezonde, stralende huid zonder oneffenheden. Maar de realiteit is vaak wat weerbarstiger – net als onze huid eigenlijk: allerlei hobbels op de weg, vaak ook nog eens nét op die momenten waarop dat het slechts uitkomt. Lees het artikel

Rijke huidverzorgingsproducten voor een goede prijs

Leestijd: 3 minuten

Maar je kan ook last hebben van een vlekje hier, een puistje daar, of juist beginnende rimpels of trekkende droge huid. Op tv zie je nog wel eens belachelijk dure behandelingen langskomen die beloven dat al je ontevredenheden wat betreft je huid als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Niet alleen zijn die behandelingen onbetaalbaar, maar het is ook nog maar de vraag of het wel werkt. Een betaalbaardere optie om je huid goed te verzorgen is bijvoorbeeld Clinique.

Wat je moet weten van Clinique

Clinique is een betrouwbaar merk dat al sinds 1968 populair is op de markt. En niet zonder reden, want Clinique was het eerste huidverzorgingsbedrijf waarbij de producten werden ontwikkeld door dermatologen en werden getest op allergieën. Ook nu nog is dat te merken aan hun verzorgingsproducten en make-up: deze zijn allemaal vrij van parabenen, parfum en ftalaten. Bij Clinique weten ze dus wat ze doen!

‘Great skin can be created’ – Hoe dan?

De slogan van Clinique is ‘great skin can be created’- een aanmoedigende leus voor de dermatologische pechvogels onder ons. Maar hoe precies creëer je dan die stralende huid waar je zo naar verlangt? Bij Clinique hebben ze in ieder geval begrepen dat niet iedere huid hetzelfde is. Er zijn dan ook veel verschillende product-series voor verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes. Eén van de populairste is Clinique ID. Hierbij kies je eerst een hydratatie-basis die het beste past bij jouw type huid. Deze basis beschermt tegen luchtvervuiling en hydrateert de hele dag door. Daarna kies je een ‘booster’. Deze vermindert de zichtbaarheid van de poriën en zorgt ervoor dat de huidstructuur verbetert. Deze voeg je samen in jouw flacon, die dus persoonlijk op jou en jouw huid is afgestemd.


Er zijn natuurlijk ook andere lijnen, die bijvoorbeeld meer focussen op de geur en sfeer van de ingrediënten, zoals Clinique Happy. Voor degenen die geen specifieke huidproblemen hebben maar wel een verantwoorde verzorging willen is dit de ideale optie. Tot slot heeft Clinique ook veel producten om je huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon. Zo biedt de Clinique Sun lijn bijvoorbeeld zonnebrandcrème, zelfbruiner, after sun en gezichtspoeder met SPF zodat je zorgeloos kan genieten van de zon.

Waar te koop

Clinique is inmiddels uitgegroeid tot een enorm bedrijf dat in meer dan 130 landen verkrijgbaar is. Er zijn daardoor ook neppers op de markt, helaas. Als je zeker wil weten dat je krijgt waar je voor betaalt, dan kan je bijvoorbeeld bestellen op HBB24. Deze website is namelijk een officieel verkooppunt van Clinique, zodat je ook het originele product ontvangt waar je voor betaalt. Ook kan je hier online terecht voor advies over welke producten het beste bij jou passen. Het is mooi meegenomen dat Clinique bovendien niet een van de duurste merken op aarde is;

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke huidverzorgingsproducten gebruik jij meestal?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel