Richard
Mode & Verzorging / Gezondheid Leestijd: 2 minuten
Als je hebt besloten voor een neuscorrectie, is het volkomen normaal dat je je zenuwachtig voelt. Wat als je het niet leuk vindt? In dit artikel lees je meer - ontdek hoe je jezelf optimaal kunt voorbereiden op een niet-chirurgische neuscorrectie. Lees het artikel

Bereid je voor op een niet-chirurgische neuscorrectie met deze tips

Leestijd: 2 minuten

Maak je geen zorgen, een niet-chirurgische neuscorrectie heeft een werking van enkele maanden tot een jaar, en je kunt de vuller desgewenst verwijderen. Bovendien kan het kiezen van een ervaren specialist je heel goed helpen om jouw cosmetische wensen werkelijkheid te maken.

Hoe werkt een niet-chirurgische neuscorrectie?

Deze procedure staat ook wel bekend als een vloeibare neuscorrectie en heeft als doel om jouw uiterlijk te verbeteren door jouw neus dunner, dikker, symmetrisch, rechter of voller te maken. Het is ook mogelijk om onregelmatigheden in de neus glad te strijken en de hoekigheid weg te werken. De resultaten zijn onmiddellijk en duren enkele maanden tot een jaar, afhankelijk van het individu.

Voorbereiding op neuschirurgie

Net als herstel en nazorg neuscorrectie, is het raadzaam om rekening te houden met een goede voorbereiding van de behandeling. Hoewel je voor elk type behandeling de professionele begeleiding van een cosmetisch chirurg moet vragen over hoe je je moet voorbereiden, volgen hieronder een aantal tips die algemeen van toepassing zijn op alle soorten cosmetische chirurgie voor het gezicht.

Verhoog jouw inname van vitamine K om blauwe plekken te verminderen

Naast andere vitaminen die belangrijk zijn voor een gezonde werking van jouw huid, botten en nog veel meer, moet je altijd letten op het vitamine K-gehalte in jouw lichaam wanneer een niet-chirurgische neuscorrectie ondergaat.
Vitamine K kan het risico op blauwe plekken verminderen, die kunnen ontstaan wanneer dermale vullers met zeer dunne naalden in de huid worden geïnjecteerd. Om dit te voorkomen, eet je vooral veel bladgroenten zoals boerenkool, spinazie, snijbiet, broccoli en mosterdgroenten. Andere voedingsmiddelen die een gezonde dosis aan vitamine K bevatten, zijn kip, karbonade, avocado en kiwi.

Vermijd bepaalde medicijnen

Er zijn een aantal medicijnen die je vóór de behandeling moet vermijden. Houd ontstekingsremmers zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, kruidensupplementen of andere bloedverdunnende stoffen op afstand. Dergelijke medicijnen en supplementen kunnen de huid en de toename van het bloed beïnvloeden. Het is dus belangrijk om de dosering met jouw cosmetische specialist te bespreken.

Drink voldoende water

Bij een niet-chirurgische neuscorrectie kun je zoveel water drinken als je wilt. Sterker nog, dit kan alleen maar een positief effect hebben omdat je niet onder het mes gaat, geen wonden zult hebben en niet volledig verdoofd bent. Om fris te blijven alvorens de behandeling, probeer geen ongezond voedsel, alcohol of sigaretten te consumeren en volg een gezond dieet en drink dus veel water.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel