Claudia
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 3 minuten
De wereld verandert constant, en zo ook de trends. We kunnen er niet meer omheen: badpakken zijn weer helemaal hot deze zomer! Wij vertellen je er meer over. Lees het artikel

Dé zomertrends van 2019

Leestijd: 3 minuten

Terwijl badpakken vroeger werden gedragen om zoveel mogelijk van het lichaam te verhullen, stralen vrouwen tegenwoordig in de mooiste en meest unieke ontwerpen. Badpakken zijn er nu in strakkere en onthullende modellen, uitgesproken en kleurrijke prints, vrouwelijkere uitvoeringen, en dieper en hoger uitgesneden uitvoeringen. En je ziet ze overal! Op het strand, bij het zwembad… Noem maar op. Hieronder hebben wij de verschillende badkleding trends op een rijtje gezet voor je.

1. Voor op het strand

Dit jaar zien we weer heel veel klassieke kleuren terugkomen. De focus ligt vooral op kleuren zoals rood, groen, licht- en donkerblauw, burgundy en zwart. Dit blijf je terug zien in alle badpakken. Ook blinken de pasvormen enorm uit: hoe strakker, hoe beter! Naast uitblinkende pasvormen en souplesse, straalt de nieuwste badkleding ook sportiviteit uit. En nu komt het: er zijn badpakken ontworpen die speciaal bestand zijn tegen de zon, zout en zand. Ook bieden deze badpakken UV-bescherming. Perfect voor een bezoekje naar het strand op een hete dag!

2. Voor bij het zwembad

 
 

Je kent het wel: je gaat een paar keer in je favoriete badkleding naar het zwembad, en binnen de kortste tijd is het zijn kleur en strakke vorm kwijt. Chloor is je badkledings grootste vijand. Nu komt het goede nieuws: er zijn badpakken die geheel chloorbestendig is en jarenlang zijn strakke pasvorm behoudt. Superfijn, geen vervaagde en uitgerekte badkleding meer! Ook bij deze trend staat een sportieve look voorop. Deze badpakken sluiten strak aan op je lichaam en zitten tegelijkertijd erg comfortabel. Dit komt doordat de badpakken gemaakt zijn van 100% polyester, ook wel ‘s werelds beste techno performance materiaal. Er wordt zelfs beloofd dat deze badpakken tot wel 80 jaar langer meegaan dan standaard zwemkleding. Snel scoren en op naar het zwembad dus!

3. Voor het gemak

In het openbaar in badkleding lopen kan soms een dingetje zijn. Zelfs in een badpak kun je je behoorlijk bloot voelen, en dat snappen we! Gelukkig wordt ook hier rekening mee gehouden, want de verschillende stijlen en lichaamstypen van vrouwen verschillen natuurlijk enorm. De verschillende collecties van corrigerende- en prothese badpakken zorgen voor extra comfort. Deze modellen beschikken over voorgevormde cups met elastische band die voor optimale ondersteuning voor je borsten zorgen. Voor het extra gemak is de halslijn meestal wat hoger. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over bijvoorbeeld inkijk of een naar en hooggelegen litteken. En ze stralen ook nog eens net zoveel flair en sportiviteit uit als de andere collecties! Genoeg redenen om je zelfverzekerd te voelen in badpak deze zomer. 

Zoveel kleuren, stijlen en modellen… De lastigste opdracht voor jou nu is om je favoriet te kiezen! En dit wordt je wel heel makkelijk gemaakt bij Tweka. Hier kun je de nieuwste collecties en zomertrends vinden. Extra fijn is dat de badpakken ook nog eens in elke maat beschikbaar zijn. Zo is er voor iedere vrouw de perfecte badpak. Nu hoor ik je denken: rib uit mijn lijf zo’n bijzonder badpak. Nee, hoor! Op de website staan nu al badpakken voor de helft van de prijs in de sale. Zelfs van de nieuwste collecties. Zie jij jezelf ook al voor je flaneren bij het zwembad of op het strand in één van deze tijdloze topstukken van hoge kwaliteit?

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wil jij ook de nieuwste badkledingtrends van dit jaar scoren?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel