Richard
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 3 minuten
Over het algemeen hebben wij vrouwen kledingkasten die uitpuilen. We hebben ontzettend veel kleren, waar we maar geen afstand van kunnen doen. Toch zijn er maar een aantal items die je echt nodig zou hebben om er elke dag leuk uit te zien. Ben je ook klaar voor een minimalistische kledingkast? Lees hieronder welke items je zeker moet houden en dragen! Lees het artikel

Deze kleding moet elke vrouw in de kast hebben liggen

Leestijd: 3 minuten

Veel verschillend ondergoed

Elke outfit begint natuurlijk met een setje ondergoed. Een hipster en onderbroek zitten natuurlijk heerlijk, maar soms wil je jouw vriend ook eens verrassen. Zorg daarom dat je verschillende setjes in jouw kast hebt hangen. Zo kun je in de weekenden ook een keer een string dragen met bijpassende bh. Dat vind je partner dan weer heel mooi. Bovendien zit een string soms ook wat mooier bij bepaalde broeken en jurkjes! Strings mogen dus zeker niet ontbreken tussen al jouw ondergoed.

De bekende bikershort

Je kent het vast wel. Je wil een jurkje aan, maar je twijfelt of deze niet veel te kort is. In dat geval kun je er beter een broekje onder dragen, zodat je niet meteen in jouw ondergoed staat. De bikershort is daar perfect voor. Je kunt zelf kiezen hoe lang de pijpen van de broek moeten zijn. Dit broekje hoef je dus niet alleen op de fiets te dragen!

 

Verschillende onderjurken

Naast een bikershort is het soms ook nodig om een onderjurk te dragen. Dit is vaak het geval als een jurkje iets doorschijnt. Dat voorkom je door er een onderjurk onder te dragen. Zorg dat je er verschillende in de kast hebt hangen. Een jurkje met bandjes komt bijvoorbeeld altijd van pas, maar wellicht heb je ook wel jurken met lange mouwen nodig. Kijk eens even in je kledingkast welke jurken je niet zo kunt dragen. Dan weet je ook meteen wat voor kleuren onderjurk je nodig hebt!

Verschillende bh’s

Niet elke bh is hetzelfde en daarom heb je er verschillende nodig. Ten eerste natuurlijk verschillende kleuren, maar ook zeker verschillende soorten. Voor sommige kledingstukken is namelijk een ander type bh vereist. Heb je een laag uitgesneden jurk, waardoor jouw rug helemaal bloot is? Dan zul je voor een plak bh willen kiezen. 

Ben je graag aan het sporten? Dan is een sport-bh wel fijn. Deze is speciaal ontworpen voor sportende vrouwen. Zo zijn er natuurlijk nog verschillende andere type bh’s die niet mogen ontbreken. Denk aan bh’s waar de bandjes vanaf kunnen om maar een voorbeeld te noemen.

 

Diversen basic items

Qua ondergoed zit je nu wel goed. Nu nog de kleding natuurlijk. Met een aantal basics kom je al heel ver. Zorg er in ieder geval voor dat je een spijkerbroek en een mooie pantalon in de kast hebt liggen. Verder mag een rok en jurk ook zeker niet ontbreken. Anders heb je natuurlijk ook niets aan de bikershort en de onderjurk.

Qua tops heb je een paar mooie blouses nodig en een paar truien. Voor de rest zijn body’s zeker aan te raden om te behouden in jouw kast. Hier kun je veel mee afwisselen. Je combineert een body het beste met een blazer. Dat maakt de look meteen een heel stuk chiquer. Wil je meer voor een comfortabele look gaan? Combineer de body dan met een mooi gebreid vest of ga juist voor een trui. 

Met deze paar basic items, kun je al veel verschillende outfits maken. Als je dan voor een andere kleur wil gaan, ga dan ook voor een ander item. We zouden bijvoorbeeld aanraden om body’s in verschillende modellen te kopen. Je kunt dat andere model dan ook weer in een andere kleur kiezen. Zo maak je jouw kledingkast helemaal compleet. 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel