Kim
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 2 minuten
Online shoppers, opgelet! Met het online platform Bonusway kun je met korting winkelen bij je favoriete winkels en een leuke bonus verdienen. Dat klinkt geweldig toch? Je kunt je helemaal gratis aanmelden voor dit platform. In dit artikel lees je alles over Bonusway. Alvast veel shopplezier! Lees het artikel

Een bonus verdienen met online shoppen? Zo doe je dat.

Leestijd: 2 minuten

Hoe werkt het?

1. Maak een Bonusway account aan
Meld je aan op de site van Bonusway. Je moet namelijk ingelogd zijn om te genieten van jouw bonussen. Je kunt je makkelijk aanmelden met een Facebook account of via e-mail.
 

2. Ga op zoek naar jouw favoriete webshop
Zoek op de site naar jouw favoriete webshops. Je hebt de keuze uit ruim 1700 webwinkels, dus er is voor iedereen wat wils.Je kunt er shoppen in verschillende categorieën zo zijn er bijvoorbeeld supermarkten, verzekeraars, reisbureaus en kledingwinkels.  Shop bij bekende webshops zoals: About You, Samsung, Leen Bakker en Asos of ontdek nieuwe onbekende webshops.
 

3. Ga naar de gewenste webshop via Bonusway
Klik op de ga naar webshop-knop. Door naar de site te gaan via deze knop wordt er een cookie aangemaakt, hiermee zal je aankoop geregistreerd worden bij Bonusway en zal je jouw commissie ontvangen.
 

4. Plaats je bestelling zoals je gewend bent
Als je eenmaal op de webshop bent, winkel dan gewoon zoals je gewend bent. Let op: je kunt niet de site of app afsluiten en later doorgaan met shoppen. Jouw aankoop zal dan namelijk niet geregistreerd worden, met andere woorden: je zult geen bonus ontvangen. Zorg er dus voor dat je direct een bestelling plaatst als via Bonusway bent doorgestuurd naar de webshop

Tip: installeer de bonusbutton. Dit helpt je eraan te herinneren om de Bonusway te gebruiken. De bonusbutton verschijnt bovenaan de pagina, je hoeft er alleen maar op te klikken! Dat is nog eens makkelijk geld besparen.
 

5. Geniet van je bonus!
Om de bonus te krijgen zal de verkoopcommissie eerst geaccepteerd moeten worden door de webshop. Dit doen ze pas zodra de retourperiode voorbij is. De bonus zal tot die tijd in openstaande status op je account blijven staan. Aan het einde van de maand betalen de webshops de verkoopcommissie en zal Bonusway jouw bonus op goedgekeurd zetten.
 

6. Hoe ontvang je de bonus nu op je bankrekening?

Zodra in in totaal minimaal  €10 euro aan goedgekeurde bonussen op je account hebt kun je het bedrag laten overstorten naar je bankrekeningen. Van deze bonussen kun jij weer lekker verder gaan shoppen.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Iets voor jou? Meld je dan snel aan, shop zoals je gewend bent en verdien een leuke bonus!

Meld je aan
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat koop jij het liefst online?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel