Richard
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 2 minuten
We hebben allemaal wel eens een pechdag. Stel je nou eens voor dat je op zo’n dag ook nog eens toevallig op reis bent… Verre van ideaal toch? Hoewel een slechte dag niet altijd te voorkomen is, kun je er wel voor zorgen dat je goed voorbereid op pad gaat. Op die manier heb je minder last van de problemen die een slechte dag zouden kunnen opleveren. In dit artikel lees je terug welke items nog weleens goed van pas zouden kunnen komen tijdens een reis in het binnen- of buitenland. Lees het artikel

Ga je op reis? Deze accessoires mag je niet missen

Leestijd: 2 minuten

Neem altijd een goed gevulde tas mee

Wat je ook gaat doen: voor iedere situatie of gelegenheid is er wel een passende tas te vinden. Misschien ga je dit najaar de zon opzoeken en heb je liever een trolley dan een tas als handbagage. Dat is begrijpelijk. Onze tip is dan wel om een tas op te rollen en deze mee te nemen in de koffer (of je trolley!). Schooltassen zijn erg fijn om mee te nemen wanneer je op reis gaat. Schooltassen zijn namelijk zo gemaakt dat je er veel in kwijt kunt; meestal wel 20 tot 30 liter aan inhoud. Doordat je de rugtas over je schouders kunt dragen en er veel in kwijt kunt heb je altijd alles bij de hand, zonder dat je een zware tas om je arm hoeft te dragen. Zo heb je altijd ruimte voor al jouw essentiële spullen.

Kies een goed telefoonhoesje

Het zou je maar gebeuren: je bent op reis en je telefoon valt. Dan zit je met de gebakken peren, want bereikbaar zijn is toch best wel handig. Daarom is het slim om van tevoren al te investeren in een goed telefoonhoesje. Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, dus er is altijd een hoesje dat aan jouw wensen voldoet. Hoewel de looks van je hoesje erg belangrijk zijn, is het nog belangrijker dat hij je telefoon goed opvangt wanneer je hem laat vallen. Let er dus goed op dat je telefoonhoesje een beschermende bumperrand heeft of zowel de voor- als de achterkant van je device beschermt. Heb je het gevoel dat je backcase niet voldoende is? Dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om een screenprotector aan te schaffen.

Vergeet ook vooral niet om een gelukspoppetje mee te nemen op vakantie… en om af te kloppen, dat schijnt ook te helpen.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel