Fleur
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 3 minuten
Je eerste designer tas kopen is een memorabel moment. Voor de dames die dol op tassen zijn is dit een moment dat zij nooit meer zullen vergeten. Vaak spaar je hier lang voor en kijk je hier lang naar uit. Je wishlist langzaam afstrepen is natuurlijk het doel van iedereen, maar de kosten hiervan zijn vaak schrikbarend. Wij hebben wat tips op een rijtje gezet zodat jij op de meest voordelige manier jouw eerste designertas kan aanschaffen. Lees het artikel

Koop jouw eerste designertas voor een habbekrats!

Leestijd: 3 minuten

Kies het merk


Als je van plan ben om een designer bag aan te schaffen is het verstandig om eerst eens uit te zoeken van welke designer je graag een tas zou willen hebben. Niet alleen daar moet je naar kijken, maar ook naar welke prijsklasse je dus ongeveer wilt zitten. Een Hermès tas kost namelijk al gauw € 20.000, waarschijnlijk zit je hier niet op te wachten! Kies daarom een merk die je aanspreekt en ook goed te betalen is. Een Chanel tas kost ongeveer € 4000, maar een tas van Karl Lagerfeld ongeveer € 200 euro. Ook merken als Michael Kors en Furla bieden allerlei leuke betaalbare designertassen aan.


Winkel met kortingen


Niet alleen in de standaard winkels is er sale, maar ook in de duurdere winkels. Vaak worden er producten met hoge kortingen weggedaan, waardoor jij veel geld bespaart. De beste tip die wij dus kunnen geven is: winkel in de sale! Rond juli en december is er in Nederland sale in de meeste winkels. In de Bijenkorf worden er designertassen vaak aangeboden voor kleinere prijzen. Ook online zul je veel mooie tassen tegenkomen voor leuke prijzen.


Koop vintage


Ben je al lang aan het sparen voor een tas, maar lukt het maar niet om genoeg bij elkaar te sparen? Dan is een designer tas tweedehands kopen een goed plan. Door dit te overwegen zul je merken dat je een stuk minder geld zult moeten uitgeven. Er zijn altijd mensen die hun tassen willen verkopen en daardoor is er online een groot aanbod. De prijzen zijn velen malen goedkoper dan in de winkels en de tassen zien er vaak nog erg netjes uit. De staat van de tas beïnvloedt ook de prijs. Aangezien de tassen van goede kwaliteit zijn blijven ze ook langer mooi. Een website die veel mooie designer spullen verkoop is Designer Vintage. Wees niet bang voor namaak artikelen, want alle spullen worden op authenticiteit gecontroleerd.
 

 

Winkel over de grens


Ga jij binnenkort toevallig naar een ander land? Ga dan zeker even langs de winkels waar jij je droomtas zou willen halen. Sommige merken zijn namelijk goedkoper in een ander land. Dit kan ervoor zorgen dat jij minder geld kwijt bent voor dezelfde tas in een ander land. Als je een item in het buitenland koopt kun je ook nog eens de belasting ervan terugvragen. Als je in een land buiten Europa winkelt, kun je wel bijna 6% van het bedrag terugkrijgen. Als je dus een tas koopt van een paar honderd euro kan dit veel schelen.


Wees wat meer ruimdenkend


Je zult waarschijnlijk wel een tas voor ogen hebben die je graag wilt hebben. Vaak is de reden dat je hem nog niet koopt vanwege het prijskaartje wat eraan hangt. Zorg er dus voor dat je ruimdenkend bent, want niet alle tassen zijn even duur. Soms is de ene tas in de sale en de andere niet. Ook worden niet alle tassen vintage aangeboden. Door je keuze wat te verbreden wordt de kans groter dat je voordelig slaagt.


Ga langs een outlet


De sale is niet het hele jaar door, maar outlets zijn er wel het hele jaar door. Dit zorgt ervoor dat je dus het hele jaar met kortingen kunt winkelen. Designer outlet in Roermond biedt ontzettend veel designer items aan waar je gegarandeerd zult slagen. In andere landen heb je ook outlets. In Londen zit er zelfs een outlet waar ze ook een Dior Boetiek hebben. Je zult in deze boetieks items kunnen scoren met hoge kortingen. Hier zul je zonder twijfel een mooie designertas vinden.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel