Richard
Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 2 minuten
Het hebben van meer vertrouwen in je stijl kan ontzettend veel betekenen voor je welzijn. De manier waarop jij voor de dag komt kan er namelijk voor zorgen dat jij je goed voelt in je vel en de dag bewandelt met zelfvertrouwen. Wil je aan de slag gaan met het ontketenen van je innerlijke fashionista? Leer hier welke elementen ervoor kunnen zorgen dat je er elke dag weer stijlvol uitziet! Lees het artikel

Maak kennis met deze modetips die ervoor zorgen dat je er altijd stijlvol uitziet

Leestijd: 2 minuten

Zorg ervoor dat je betrouwbare garderobe basisstukken hebt

Een iconische kleine zwarte jurk, een perfecte jeans, een klassieke blazer, eenvoudige T-shirts en een warme vest, het zijn allemaal kledingstukken die je kunnen helpen bij het creëren van een goed verzorgde look. Bovendien hoef je hiervoor helemaal niet diep in de buidel te tasten. Goedkope hoodies, longsleeves en overhemden hoeven helemaal niet onder te doen en kunnen een geweldige toevoeging zijn voor je garderobe. Iedereen vindt het immers prettig om een aantal basis kledingstukken te hebben die geschikt zijn voor elke gelegenheid en gemakkelijk te mixen en matchen zijn!

Vind jouw persoonlijke stijl

Het ontwikkelen van een eigen stijl kan veel tijd in beslag nemen en kan heel dynamiek zijn aan de hand van jouw leeftijd en verschillende levensfasen. Wil je stijlvolle veranderingen aanbrengen in je persoonlijke stijl, zoals een mooi horloge bijvoorbeeld, probeer dan eens een moodback te maken. Je kunt hiermee aan de slag gaan met verschillende kleuren en vormen, zodat je beter kan uitvinden wat je precies leuk vindt en wat goed staat bij jou. Het maken van een moodboard kun je gemakkelijk doen met modefoto’s die je overal op het internet kan vinden en kan helpen om het winkelen naar kleding gemakkelijker en doeltreffender te maken.

Kies voor passende accessoires

Of het nu gaat om een stijlvolle armband, een ketting, een paar oorbellen, een riem of een horloge, jouw selectie van accessoires spelen een belangrijke rol bij jouw look. Het is hierbij belangrijk om subtiel te blijven en accessoires vooral niet een te druk onderdeel van je outfit te maken. Door ervoor te zorgen dat je bewust omgaat met het dragen van verschillende kopstukken, zal jouw stijl een uniek karakter krijgen zonder te overdonderen. Kies dus bijvoorbeeld voor horloges en juwelen die goed te combineren zijn met je kleding. Wil je inspiratie opdoen voor unieke accessoires zoals ringen, kettingen, horloges en oorbellen? Kijk dan eens naar het fantastische assortiment van Brunott Juwelier!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel