Richard
Mode & Verzorging / Schoenen & Accessoires Leestijd: 2 minuten
Wil jij graag veel aandacht en tijd aan jouw outfit of the day besteden? Dan weet je waarschijnlijk ook goed dat dit naast aandacht en tijd ook wat geld kan kosten. Met de nadruk op ‘kan’, want dit hoeft niet altijd zo te zijn. Hieronder hebben we namelijk een aantal tips voor je op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij zowel stijlvol als betaalbaar jouw outfits kan creëren. Lees het artikel

5x tips om betaalbaar maar stijlvol voor de dag te komen

Leestijd: 2 minuten

Tip 1: Vergelijk online

Voor diegene die liefhebber is van online shoppen komt dit waarschijnlijk niet uit de lucht vallen: om aan betaalbare items te komen is het belangrijk om online te vergelijken. Online heb je nou eenmaal meer keuze dan in een fysieke winkel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een horloge? Struin dan verschillende webshops af op zoek naar het horloge dat jij in gedachten hebt. Ook kun je prijzen met elkaar vergelijken, zodat jij altijd de beste deal hebt.

Tip 2: Wees zuinig op je kleding en accessoires

Heb je het horloge van jouw dromen gekocht op Excluso? Dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een belangrijke tip om dit te kunnen verwezenlijken, is door er zuinig mee om te gaan. En dat geldt overigens voor al jouw items. Hoe zuiniger je erop bent, hoe langer het item meegaat. Hiermee kun je weer geld besparen, aangezien je niet op zoek hoeft te gaan naar een vervangend item.

Tip 3: Koop items in de sale

Shop op het juiste moment. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een winterjas wanneer de winter net voorbij is, want op dat moment gooien de winkels hun winterjassen in de sale. En dat geldt voor veel meer seizoensgerelateerde items. Ook hebben de meeste webshops een aparte ‘afdeling’ van de uitverkoop. Een goede tip om hier eerst doorheen te speuren en wellicht zit er wel een pareltje tussen waar jij naar op zoek bent.

Tip 4: Ga op zoek naar kortingscodes

Voor de online shoppers is het een goede tip om op zoek te gaan naar kortingscodes voordat je afrekent. Het vinden van een kortingscode is bovendien niet zo lastig. Vaak kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je wordt beloond met een kortingscode. Ook kun je googelen of de webshop geldige kortingscodes heeft.

Tip 5: Kies voor tweedehands

Tweedehands kleding is tegenwoordig helemaal hip. Er zijn meerdere webshops en winkels die tweedehands kleding aanbieden voor een klein prijsje. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, je helpt er het milieu ook nog eens een handje mee. Een fijne win-winsituatie.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel